Home Wonen Dus je bent serieus aan het verbouwen?

Dus je bent serieus aan het verbouwen?

0
Dus je bent serieus aan het verbouwen?

Dus je loopt rond op zoek naar een nieuwe complete douchecabine. Je bent dus waarschijnlijk aan het verbouwen, verhuizen, of misschien is je douche wel gewoon dringend aan vervanging toe. Dat kan natuurlijk allemaal, wat het ook is, je bent op zoek. En ga je het zelf verbouwen, of laat je een ander dat doen? Hoe handig ben jij met gereedschap?

Verbouwen is een hele klus

Het is natuurlijk hartstikke leuk, de gedachte dat je na de verbouwing weer in een heel nieuw huis, keuken, badkamer, slaapkamer, of wat je dan ook maar gaat verbouwen naar binnenloopt. Het eindresultaat is uiteindelijk waar je het voor doet, misschien heb je een bloedhekel aan klussen, of je vindt het juist wel leuk. Het maakt eigenlijk niet uit, want je doet het beide voor hetzelfde doel. De ene heeft alleen wat meer moeite om bij dat doel te komen. Tenzij je het helemaal niet zelf doet natuurlijk, maar dat moet je wel kunnen betalen. Het is vaak veel werk om te verbouwen, en het is dan ook makkelijker om daar wat hulp bij te krijgen, want om het zo snel mogelijk af te krijgen, dat zou toch perfect zijn.

Veel te veel keuzes

Als je gaat verbouwen betekent het vaak dat je nog wel een tijdje aan die verbouwing vast gaat zitten, dus je moet heel bewust kiezen hoe je wilt dat het er uit gaat zien. Wil je dat het simpel blijft zodat je nog aanpassingen kan maken als je dat later erbij bedenkt, of heb je al een heel idee in je hoofd zitten dat precies zo uitgevoerd moet worden? Het kan allemaal, het is wel slim om hierover na te denken voordat je gaat beginnen zodat je geen impulsieve keuzes maakt en de rest van je leven vastzit aan een badkamer die je eigenlijk toch niet zo mooi vindt.
Complete douchecabine

Vraag gewoon advies

En als je nu denkt: ‘Ja daar heb ik toch allemaal geen verstand van’, dan is mijn antwoord ook heel simpel. Vraag advies. Er zijn zat mensen die jou willen helpen met het interieur design, want ik snap best dat je dat allemaal lastig te bedenken vindt. Ga er eerst maar eens over nadenken wat je nou eigenlijk wilt, en als je er dan nog niet uitkomt dan zijn er nog zat opties. Maar doe het niet te impulsief, want het moet wel een beetje bij je passen.