Home Over Sandersblog

Over Sandersblog

Mijn naam is Sander en ik ben de oprichter van Sandersblog. Ik vind het erg leuk om mezelf te verdiepen in allerlei verschillende blogs. Vanuit de passie voor blogs heb ik uiteindelijk ervoor gekozen om zelf ook een blog te beginnen. Ik wilde namelijk heel graag een eigen plek creëren op het internet en mijn interesses delen met anderen. Ik opende mijn laptop, reserveerde een domeinnaam en begon met typen.

sandersblog

Interesses

Ik ben heel breed geïnteresseerd. Bovendien probeer ik zoveel mogelijk te blijven lezen en informatie op te nemen. Ik ben van mening dat lezen erg belangrijk is voor je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien ervaar ik het lezen van blogs als erg prettig. Ze lezen makkelijk weg en kunnen heel verschillend zijn. Verder heb ik ervoor gekozen om mijn blog onder te verdelen in Lifestyle en Wonen. De reden van mijn keuze is een combinatie van mijn eigen interesses en de interesses van mijn doelgroep. Overigens ben ik van mening dat ik met deze categorieën het meeste affiniteit heb met mijn doelgroep.

over sandersblog

Contact

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te informeren. Bovendien probeer ik mezelf constant te ontwikkelen en verbeteren. Mocht je een vraag, opmerking of een suggestie hebben, voel je vrij om me een bericht te sturen. Dat kan door het formulier op de contactpagina in te vullen. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën of concepten!