Home Wonen

Wonen

Op Sandersblog wordt er ook veel aandacht besteed aan prachtige huizen en tuinen. Klussen is van mij naast bloggen een andere grote hobby. Ik hecht veel waarde aan mijn woonsituatie. Ik kan erg geïnspireerd raken door authentieke huizen en fascinerende tuinen. Ik probeer ook voor mijn eigen huis een aantal verschillende stijlen en trends te combineren met mijn eigen voorkeuren. Door mijn jarenlange ervaring in de blogwereld heb ik ontzettend veel kennis op kunnen doen op het gebied van wonen. Ik ben zoveel mooie dingen tegen gekomen dat ik het zonde vond om daar niks mee te doen. Daarom was de keuze voor de categorie wonen vrij eenvoudig.

Wees origineel

Het is belangrijk om dichtbij jezelf te blijven met de inrichting van je woning. Het kan natuurlijk geen kwaad om een keer uit je comfortzone te treden of je te laten inspireren door anderen. Dat is juist een goede zaak, want inspiratie zorgt voor meer creativiteit. Maar het moet uiteindelijk wel voelen als jouw thuis, want het draait ten slotte wel om jouw woning. Het gevoel dat jij van binnen krijgt op het moment dat je thuis komt is het aller belangrijkste. Het is de kunst om je woning eigen te maken door middel van je eigen creativiteit. Daarbij is originaliteit een begrip dat erg gewaardeerd wordt door anderen. Heb jij ook iets gemaakt of ontworpen waar je ontzettend trots op bent en heb je behoefte om dat met anderen te delen? Voel je vrij om ons een bericht te sturen via de contactpagina.

wonen

De laatste trends

Op Sandersblog ben je op het juiste adres voor trends met betrekking tot wonen. Echter zijn de verschillende woontrends heel divers. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over huisstijlen, meubels of zelfs apparatuur. We proberen om op alle gebieden op de hoogte te zijn omtrent wonen. Door mijn jarenlange ervaring in de blogwereld heb ik al heel wat verschillende trends voorbij zien komen. De laatste jaren zien we steeds vaker hout terugkomen in het interieur. Ook is het gebruik van felle kleuren met een exotische tint weer erg in trek.

wonen

Huis & Tuin

Vaak ziet men het huis als het meest waardevolle bezit. Bovendien heeft daar vaak de meeste tijd en moeite in gezeten. Alleen werd de tuin hierbij vaak vergeten. Maar de laatste jaren is het steeds vaker het gespreksonderwerp. De tuin wordt ook steeds meer ervaart als het verlengstuk van de woonkamer. Wij van Sandersblog zijn van mening dat het allebei belangrijk is en de nodige aandacht verdient. Op onze blog zijn er daarom ook veel artikelen te vinden met betrekking tot huis en tuin.