Home Algemeen Wat maakt de slim fit overhemd zo populair?

Wat maakt de slim fit overhemd zo populair?

0
Wat maakt de slim fit overhemd zo populair?

De slim fit overhemd is de uitkomst voor mensen die moeite hebben bij het vinden van een overhemd in de juiste maat. Vooral slanke mensen kampen met dit probleem. Als zij een overhemd dragen, zit deze vaak niet strak rondom het lichaam. Overigens heb ik zelf ook een slank figuur en herken ik het probleem van te wijde overhemden. Het zorgt voor veel frustratie. Het heeft er dus uiteindelijk ook toe geleid dat ik geen overhemden meer droeg, want het stond mij simpelweg gewoon niet. Maar sinds dat de slim fit overhemd op de markt is gekomen, ben ik weer overhemden gaan dragen. In dit blog leg ik uit wat een slim fit overhemd eigenlijk inhoudt, wat daar de voordelen van zijn en waar ik geslaagd ben voor mijn overhemd.

Wat betekent een slim fit overhemd?

Een slim fit overhemd is een overhemd met een slank gesneden pasvorm. Het overhemd is strak getailleerd, zodat het ook strak om het lichaam heen zit van slanke mensen. Overigens is het niet de strakste maat die er is op het gebied van overhemden, want dat is de extra slim fit. Oorspronkelijk komt de strakke pasvorm uit Italiƫ. Dat is het land wat natuurlijk ook bekend staat om haar mode. De Italiaanse stijl is ook terug te vinden in kleine details van het overhemd zoals in de knopen en in de kraag. Verder zijn er op het gebied van de slim fit overhemden ook verschillende stijlen en designs beschikbaar.

Voordelen van een slim fit overhemd

Zoals ik al eerder vermeld heb, is de slim fit overhemd de perfecte uitkomst voor mensen met een slank figuur. Doordat dit overhemd strak getailleerd is, zit het overhemd ook bij slanke mensen strak rondom het lichaam. Maar naast dat de overhemd over een slank gesneden pasvorm beschikt, zijn ze zowel geheel kreukvrij als strijkvrij. Je hoeft de overhemden namelijk nooit meer na een wasbeurt te strijken. Dat is iets wat ik zelf vooral heel prettig vind. Verder zijn de overhemden beschikbaar in verschillende kleuren, stijlen en designs. Bovendien zijn ze beschikbaar met zowel een korte mouw als met extra mouwlengte.

Ik koop mijn overhemden online

Ik ben een liefhebber van online winkelen en dus koop ik ook graag mijn overhemden online. Nadat ik een aantal webwinkels heb vergeleken, ben ik uitgekomen bij Hemdvoorhem. Zoals de naam al verklapt, zijn zij gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het is een webwinkel met duidelijke productbeschrijvingen en een goede klantenservice. Bovendien beschikken zij over een breed assortiment, waardoor ze voor iedereen wel een geschikte overhemd hebben.