Home Algemeen Zonnebrillen om je outfit af te maken

Zonnebrillen om je outfit af te maken

0
Zonnebrillen om je outfit af te maken

Yes, ladies, we mogen weer naar buiten, de terrassen zijn geopend, en we mogen weer flaneren! 1 juni staat eindelijk voor de deur, en dat betekent dat we weer met elkaar naar buiten mogen en lekker samen een drankje doen. Wat ben ik toch blij dat ik in Nederland woon, want de rest van de wereld gaat er nog niet zo op vooruit zoals wij dat wel doen.

Maar goed, zeker nu het weer ook aantrekt en de zon zich steeds vaker laat zien, en we dus weer lekker de terrassen op mogen, is het tijd om een kritisch naar je kleding te kijken. Welke onderdelen van je kledingkast kunnen weer weg, en waar dien je aan te vullen? We kunnen het over van alles hebben, maar vandaag staat er één item echt in de spotlight, en dat is de zonnebril.

Dames zonnebril

Elk jaar lijkt de stijl van zonnebrillen zich wel weer aan te passen, want ook dit jaar zijn er weer een aantal verschillende trends die helemaal in zijn, en dit vorig jaar nog niet waren. Maar één ding wat vaststaat, is dat zonnebrillen een outfit kunnen af maken, of juist helemaal kunnen verpesten. Let dus goed op wat de rest van je outfit bevat, en pas daar je zonnebril keuze op aan. Het is om die reden ook helemaal geen schande om meerdere zonnebrillen op voorraad te hebben. Zo kan je je zonnebril in ieder geval altijd aan je outfit aanpassen, en ben je niet geforceerd om het andersom te moeten doen.

Maar welke zonnebrillen kan je in ieder geval niet missen in je collectie? Hieronder een aantal!

Cat eye zonnebril

De cat eye zonnebril is helemaal terug! Deze klassieker uit de 70’s is weer helemaal onderdeel van de nieuwste fashion trends, en mag dan ook zeker weer gedragen worden. Deze bril is vooral goed om je kleurrijke outfit af te maken. Combineer het vooral met een zomerjurkje of een crop top. En uiteraard kies je ook een kleurige variant van deze bril!

De aviator

De klassieke pilotenbril is weer helemaal in. Na een periode van afwezigheid de afgelopen tien jaar, is ook deze klassieker weer terug van weggeweest, en mag deze zeker gedragen worden met de stoerdere outfits, of juist met een topje met ontblote schouders.

Er zijn uiteraard nog veel meer verschillende soorten zonnebrillen, maar neem vooral zelf een kijkje. Met de virtuele paskamer van Charlie Temple weet je precies hoe de bril eruitziet, dus heb je nooit meer last van een miskoop!