Home Algemeen Wees er op tijd bij en laat zo de Paasdagen niet aan je neus voor bijspringen.

Wees er op tijd bij en laat zo de Paasdagen niet aan je neus voor bijspringen.

0
Wees er op tijd bij en laat zo de Paasdagen niet aan je neus voor bijspringen.

Kerst komt eraan! Natuurlijk super leuk, maar zelf ben ik meer fan van de Pasen. Waarom? Geen idee! Bij Kerst gaat het natuurlijk allemaal om de gezelligheid, de kou buiten en de fijne warmte met lichtjes binnen en het dankbaar zijn. Dit is natuurlijk allemaal heel mooi, maar er komen ook veel verplichtingen bij kijken. Pasen daarentegen is, in mijn ogen, een iets lossere feestdag. Niks moet, alleen gezellig eten en een kleine familie reünie, maar zelfs daarin hoef jij je niet verplicht te voelen. Persoonlijk vind ik het leuk om voor mijn vrienden en familie een kleinigheidje mee te nemen. Hiervoor kijk ik veelal op het internet om leuke inspiraties op te doen. Zo zorg ik ervoor dat ik voor iedereen een gepersonaliseerde cadeautje op tafel te vinden is en ga ik voluit in het organiseren van een paasbrunch.  

Paasgeschenken.

Ik begin altijd al heel vroeg met het uitzoeken van cadeautjes die ook een persoonlijke twist hebben. Voor iedereen in mijn familie doe ik mijn best, zelfs voor mijn neefjes en nichtjes. Dit blijft natuurlijk ieder jaar erg lastig. Daarom heb ik een aantal vaste adresjes waar ik begin met kijken. Een voorbeeld hiervan is de website van Tezet paasgeschenken. Zij bieden een heel breed assortiment bestaande uit de meest originele geschenken en pakketten. Daarnaast variëren zij in hun prijs zodat er altijd wel wat tussen zit.  

Paasbrunch

Bij Pasen hoort natuurlijk ook een echte paas brunch. Hiervoor nodig ik altijd vrienden en familie uit om gezellig thuis van een zelfgemaakte brunch buffet te genieten. Naast Pasen houd ik namelijk ook veel van koken. Zo maak ik mijn eigen Paasstol, sudder ik voor een aantal uur een rollade en maak ik een heerlijk dessert. Daarnaast maak ik een mooie tafel schikking en leg ik de gekochte cadeautjes neer op ieder zijn eigen plek. Hiermee probeer ik eventuele mensen cliquejes te voorkomen.

Spelletjes.

Als laatste word ik nog het meest blij van het organiseren van spelletjes. Zo verstop ik allerlei paaseitjes in de tuin, organiseer ik een ei estafette loop, paas eitjes schilderen, een paas quiz en nog vele andere gekke dingen. Hiervoor vind ik het leuk om veel paaseitjes op voorraad te hebben zodat we hier genoeg van kunnen genieten. Om zoveel mogelijk paaseitjes hiervoor op voorraad te hebben stel ik mezelf altijd de vraag: waar kan ik de paaseitjes goedkoop kopen? Vaak kom ik wel achter leuke deals via een simpele zoekopdracht op het internet.