Home Wonen Het inrichten van ons nieuwe stulpje

Het inrichten van ons nieuwe stulpje

0
Het inrichten van ons nieuwe stulpje

Sinds enkele dagen is het dan eindelijk zover: mijn partner en ik wonen in ons droomhuis! Toegegeven, het heeft enige tijd geduurd voordat we überhaupt een woning zijn tegengekomen in onze zoektocht die vrijwel helemaal voldeed aan ons lange wensenlijstje. Maar goed, de aanhouder wint, toch? In ons geval absoluut! We waren dan ook ontzettend blij toen onze makelaar dit huis aan ons liet zien. Goed, het was niet bepaald in perfecte staat, maar het is dan ook een ouder huis. We wisten dan ook meteen dat er veel moest gebeuren, maar dat hadden we er voor over. We hadden allebei meteen een goed gevoel bij dit huis, alsof het zo had moeten zijn! Na wat constructief werk, gingen we dan ook maar al te graag aan de slag met de inrichting van ons nieuwe stulpje!

Het combineren van onze stijlen 

De eerste stap is natuurlijk een ontwerp realiseren waarin we ons beide kunnen vinden. We willen uiteraard allebei nog jarenlang met veel plezier in ons huisje kunnen wonen, zonder dat de stijl van de een te veel overheerst en de ander niet aan zijn trekken komt.  Mijn partner en ik verschillen gelukkig niet al te veel in stijl, dus het combineren van onze stijlen viel allemaal reuze mee. Dat is dan weer een meevaller! We houden allebei wel van modern en strak, maar dan wel met een sfeervolle afwerking. Mooie aardse tinten in combinatie met veel hout en ook metalen. Zo hebben we een prachtige eettafel gevonden met een mooi houten blad en metalen poten. Een echte eyecatcher in onze eetkamer!

Onze liefde voor designmeubels

In ons droomhuis vind je enkele prachtige designmeubels terug. We houden allebei niet zo van standaard en typische meubels. We wilden dan ook graag unieke meubels in ons huis plaatsen, die je niet in iedere woonkamer in Nederland gaat tegenkomen. En daarom zijn wij zo dol op designmeubels! Het juiste designmeubel kan een hele kamer omtoveren tot een uniek gegeven. Ze geven net even dat beetje extra en maken écht het verschil. En ook designmeubels zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Zo zitten er altijd wel enkele prachtige stukken tussen. Voor onze woonkamer hebben we gekozen voor een designbank van het merk BePureHome. Dit is een statement loungebank in een prachtige cognac kleur, met zwarte poten als onderstel. Dit zorgt voor een mooi contrast en bovendien is het een sfeervolle kleur. Daarnaast is de bank ook nog eens van eco-leder gemaakt. Daar gaat mijn hart nóg sneller van kloppen!