Home Financieel Een motor knipperlicht kopen

Een motor knipperlicht kopen

0
Een motor knipperlicht kopen

Een vriend van mij heeft laatst een nieuwe motor gekocht. Het was al vele jaren een droom van hem om op een mooie motor rond te gaan rijden. Gelukkig voor zijn vriendin heeft hij gewacht tot er genoeg geld was en hoefde de auto niet te worden ingeruild. Nu kan hij zelf ritjes gaan maken. Het is inderdaad een hele mooie motor al zeg ik het zelf. Er moest alleen wel veel aan gebeuren. Toen ik voor de eerste keer langskwam na de aankoop, bleek dat de motor nog helemaal niet kon rijden! Ik zou zelf gewoon een nieuw exemplaar kopen, maar hij moest en zou deze hebben. Gelukkig is hij niet slecht in sleutelen en werd dit dus meteen als een groot klusproject op de kaart gezet. Samen hebben we de schuur uitgeruimd, zodat dat nu het nieuwe klus hok is. Dat is wat groter dan het kleine hokje die zijn vriendin hem had toegewezen. Na enig sleutelen bleek dat er een paar onderdelen misten. Zonder goede motorlampjes is het echt niet verantwoord om de weg op te gaan en daarom zijn we maar meteen gaan kijken naar een goed motor knipperlicht.

Weinig geld voor het motor knipperlicht

Wat meteen bleek, was dat we niet veel geld nodig hadden om een goed motor knipperlicht te kopen. Overal kun je die lampen aanschaffen! Wij zijn uiteindelijk gewoon op internet gaan bestellen en dat is wel zo handig. Binnen de kortste keren konden we namelijk alle weekenden beginnen met sleutelen. Een hele gezellige tijd waarin de motor steeds meer opknapte. Helaas bleek bij de eerste rit dat er toch nog wel het een en ander niet helemaal goed zat en heeft mijn vriend uiteindelijk maar besloten om een garage in te schakelen. Gelukkig konden wij de lichten meteen afgeven en die hoeven dus niet meer betaald te worden.

Rijden op een mooie motor

Ik moet zeggen dat het toch echt heel leuk is om op de motor te rijden. Ik ben zelf ook van plan om een mooi exemplaar te kopen. Wellicht een tweedehands die we dan samen op kunnen knappen, zoals we bij deze motor gedaan hebben. Het is een hele klus, maar dan heb je ook wat. Zelfs wanneer je niet alles helemaal zelf kunt doen. Voor ons een mooi project en het kopen van losse onderdelen, zoals de lampen is geen enkel probleem. Het is namelijk heel makkelijk om alles snel te vinden en het meteen te kunnen kopen.