Home Algemeen Royal Canin is het beste dierenvoer voor jouw hond of kat

Royal Canin is het beste dierenvoer voor jouw hond of kat

0
Royal Canin is het beste dierenvoer voor jouw hond of kat

Royal Canin heeft zich natuurlijk allang bewezen een topmerk te zijn in dierenvoeding. Voor mijn huisdieren gebruik ik deze voeding dagelijks, omdat het zichtbaar veel beter is voor dieren. Royal Canin weet dat het heel goed moet nadenken over de verschillende soorten katten en honden die er zijn. Juist omdat ze zo specifiek nadenken hebben ze altijd wel de perfecte voeding voor jouw huisdier beschikbaar. Royal Canin is voor mij dus het absolute topmerk als het gaat om dierenvoeding. Zoals jullie weten vertel ik op mijn site Sandersblog.nl graag meer over het leven van Sander, dus dit keer een verhaal over mijn huisdieren.

Royal Canin is een absoluut topmerk

Ik heb voor Royal Canin gekozen toen bleek dat mijn kat behoefte had aan een speciale voeding. Royal Canin staat er al jaren om bekend dat ze heel specifiek nadenken over de verschillende dieren. Royal Canin is al actief sinds 1968 en ontwikkeld door een echte Franse dierenarts. Zijn naam is Jean Cathary en hij bedacht vijf pijlers om dierenvoeding te creƫren specifiek voor elk dier. De grootte van je huisdier is belangrijk, omdat een Duitse Dog andere hondenbrokken nodig heeft dan een Chihuahua. Zo zijn er bij katten dezelfde verschillen zichtbaar. Ook de leeftijd is belangrijk bij het ontwikkelen van dierenvoeding. Een pup heeft een ander soort voeding nodig dan oudere dieren. Ook de levensstijl is belangrijk bij het bepalen van het juiste voer, want sommige huisdieren zullen energieker zijn dan de anderen. Ook leven veel huisdieren buiten, maar veel ook weer niet. Daarnaast zijn er nog twee hele specifieke kenmerken en dat zijn de levensfase en het ras. Zo kunnen er bepaalde gebeurtenissen zijn, zoals dracht of castratie, maar heeft elk ras ook weer bepaalde kenmerken.

Mijn ervaring met Royal Canin

Ik heb thuis een hele lieve labrador rondlopen. Sinds ik ben begonnen met het voeren van Royal Canin wil hij niets anders meer. Natuurlijk denkt hij waarschijnlijk niet na over die vijf pijlers die ik zojuist heb genoemd, maar het is wel een aandachtspunt voor mij. Zo is mijn labrador niet zo actief meer. Hij is erg sloom en dus niet heel energiek meer. Hij is dan ook inmiddels al 11 jaar. Die vijf pijlers die ik zojuist noemde zijn allemaal te refereren aan mijn hond. Op die manier kom ik op de beste dierenvoeding uit.