Home Gadgets Mijn favoriete smartwatches

Mijn favoriete smartwatches

0
Mijn favoriete smartwatches

Als je mijn blog volgt, dan weet je dat ik fan ben van technologie, innovaties, nieuwe snufjes en alles eromheen! Nog niet te spreken van het feit dat ik ook graag online (e-commerce) trends volg in verband met mijn eigen zaak. In het artikel van vandaag staan dus mijn favoriete smartwatches centraal. Hierbij kun je denken aan de handigste horloges op het gebied van digitale innovatie. Maar ook de stoerste en mooiste smartwatches. Net als met normale horloges heb je namelijk wel eens zin in wat anders. Daarom heb ik het hier over uiteenlopende soorten smartwatches.

Fossil

Het merk Fossil kennen we natuurlijk van de goed geprijsde ‘normale’ polshorloges. Maar wist je dat Fossil ook zeer gave smartwatches maakt? De smartwatches van Fossil zijn weliswaar iets duurder dan een normale horloge – maar ja, dat heb je natuurlijk ook met die technologie! De meeste slimme horloges van dit merk staan via Bluetooth in verbinding met je smartphone. Daardoor kun je ermee bellen, social media bijhouden en vele andere handige dingen doen die je normaal op je telefoon doet.

Voor mensen die een gaaf slim horloge zoeken op een budget is het merk Fossil een echte aanrader. De horloges zijn bovendien makkelijk in gebruik en behoorlijk stevig.

Armani

Eén van de stoerste merken die de mooiste smartwatches ontwikkelt is Armani. De horloges van het Italiaanse merk zijn niet alleen slim, maar ook elegant, prachtige afgewerkt en bovenal erg stoer. Met een Armani smartwatch ga je zonder enige twijfel opvallen in de menigte. Dat vind ik zelf een van de leuke factoren van Armani. De prijzen voor deze watches vallen overigens nog best mee. De meeste mensen zullen denken dat je al gauw een paar honderd euro betaalt voor een nieuw horloge, maar dat valt dus best mee. Een Armani smartwach kun je online al bestellen voor € 199,-. Het model dat ik vaak om mijn pols draag is weliswaar iets prijziger, maar dat is enkel persoonlijke voorkeur.

Jouw favoriete smartwatches?

Ik heb het in principe maar over twee merken kunnen hebben in dit blogartikel. Want waar ik eigenlijk heel benieuwd naar ben, dat zijn jouw favoriete smartwatches! Heb je voor mij gave of leuke tips voor de mooiste, handigste of voordeligste horloges? Dan hoor ik ze graag. Bezoek de contact pagina en laat een berichtje achter met daarin jouw lievelingshorloges. Wie weet dat ik in de toekomst dan wel weer een nieuw blog artikel kan schrijven met tips voor de leuke watches!