Home Gadgets Houtgestookte zwembadverwarming? Ideaal!

Houtgestookte zwembadverwarming? Ideaal!

0
Houtgestookte zwembadverwarming? Ideaal!

Heb jij een zwembad maar heb je (nog) geen houtgestookte zwembadverwarming? Lees dan hier waarom het onwijs handig is om tóch een houtgestookte zwembadverwarming aan te schaffen voor uw zwembad. Niets is vervelender dan alleen kunnen zwemmen in uw zwembad in de warme zomermaanden, vooral nu het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is. Wilt u ook kunnen zwemmen in het voorjaar zonder dat het water in uw zwembad te koud is? Kies dan voor een houtgestookte zwembadverwarming!

Waarom een houtgestookte zwembadverwarming?

Als het buiten wat frisser begint te worden na de zomermaanden betekent dat nog niet dat u geen zin meer heeft om af en toe een duik te nemen in uw zwembad. U heeft natuurlijk het zwembad ook niet aangeschaft om er slechts een aantal dagen per jaar van te kunnen genieten, toch? Een houtgestookte zwembadverwarming is daarom ideaal. Zo stookt u binnen de kortste keren het koude water uit uw zwembad en kunt u al snel genieten van warm, aangenaam water. Zo bent u niet afhankelijk van het weer! De koeling van uw zwembad kunt u gewoon houtgestookt verwarmen en reguleren. Met uw houtgestookte zwembadverwarming geniet u dus langer en sneller van uw zwembad!

De houtgestookte zwembadverwarming is nooit een vis op het droge

De houtgestookte zwembadverwarming is te gebruiken in heel veel baden. Zo hoeft de houtgestookte zwembadverwarming niet alleen gebruikt te worden voor ingebouwde zwembaden, ook kan het gebruikt worden om uw opzet zwembad binnen de kortste keren op te warmen. De zwemliefhebbers onder ons zullen beamen dat een aantal graden warmer water enorm uit kan maken bij de beslissing om toch een duik te nemen of niet. Ook de zwemvijfers kunnen door de houtgestookte zwembadverwarming worden verwarmd. Zelfs daar houdt het nog niet op, ook de populaire hottubs die menig mens in de tuin heeft staan worden warm gehouden door de houtgestookte zwembadverwarming, ook in de koudste dagen van het jaar! De houtgestookte zwembadverwarming kan zelfs worden gecombineerd! Zo kunt u gemakkelijk de hottub én het ingebouwde zwembad tegelijk verwarmen zonder dat u twee onafhankelijke verwarmingssystemen aan hoeft te schaffen.

De houtgestookte zwembadverwarming is gemakkelijk aan te sluiten op een filter of zelfs een dompelpompje, en verwamt zo binnen de korste keren uw water! Ideaal, toch? Zo kunt u in elk seizoen genieten van een heerlijke duik in uw welverdiende zwembad of hottub en kunt u weer ontspannen na een lange dag werken of lopen door de kou.