Home Wonen Een boormachine is onmisbaar in ieder huis

Een boormachine is onmisbaar in ieder huis

0
Een boormachine is onmisbaar in ieder huis

Je kunt echt niet zonder boormachine. Want wat als je ineens even een schilderij of mooie foto wilt ophangen? Ga je dan wachten op je broer of vriend die wel een boormachine heeft? Nee toch? Of je nu man of vrouw bent, zonder boormachine ben je nergens. En dat heeft echt niets met emancipatie te maken. Een boormachine is geen ingewikkeld apparaat. Het is een kwestie van het juiste boortje erin en boren maar. De meeste boormachines zijn ook uitermate geschikt om schroeven in en uit te draaien. Zo heb je aan een goede machine genoeg en hoef je niet ook nog eens een schroevendraaierset aan te schaffen.
Boormachine

Een boormachine kun je zo duur maken als je zelf wilt

Ga je de boormachine alleen incidenteel voor hier en daar een klusje gebruiken? Dan heb je heus geen duur apparaat nodig. Je kunt met de meeste boormachines dan prima uit de voeten zoals een Makita boormachine of een Dewalt boormachine. Let er wel even op of je liever een accuboormachine of een apparaat met draad wilt. De accuboormachine is in veel gevallen handiger. Je hoeft dan geen verlengsnoeren neer te leggen en je hebt overal bereik. Het nadeel kan zijn dat je een keer vergeet de accu op te laden. Dan grijp je dus mis als je even een schilderijtje wilt ophangen. Aan jou de keuze.

Een boormachine voor professionals

Als je in de bouw werkt, dan weet je dat je een echt goede boormachine nodig hebt. Je verdient dan immers je geld met dat apparaat. Het voordeel van de wat duurdere boormachines is dat je er heel flink garantie op krijgt en dat de losse onderdelen bij te bestellen zijn. Heb je een keer een boortje of een bitje in de soep gedraaid? Dan bestel je dat boortje of bitje gemakkelijk weer bij. Je hoeft dan niet een compleet nieuw apparaat aan te schaffen.

Een boormachine in een bijpassende koffer

Als je lang met je gereedschappen wilt doen, dan moet je er goed voor zorgen. Je zorgt dat alles droog en schoon is als je het opruimt of wegzet. Dat is een goed begin. Maar als je je boormachine wilt vervoeren van de ene bouwplaats naar de andere of juist wilt opruimen in de schuur, dan is het van belang dat er een goed passende koffer bij zit. Zo heb je alle accessoires altijd bij elkaar en grijp je nooit mis. Je bent dan altijd klaar om met de klus te beginnen.