Home Algemeen Blaklader een duurzaam werkkleding merk

Blaklader een duurzaam werkkleding merk

0
Blaklader een duurzaam werkkleding merk

Degene die in de bouw werken zullen beamen dat kwalitatief goede werkkleding heel belangrijk is. Je loopt er de hele dag in en belast het vaak behoorlijk zwaar. Daarnaast helpt het je om je werk goed en efficiënt te kunnen uitvoeren doordat goede werkkleding ook heel functioneel is. Een producent die deze twee aspecten goed onder de knie heeft is Blaklader. Dit betreft een zweedse producent die zich onderscheid op het kwalitatieve aspect en ook het functionele aspect. Daar komt nog eens extra bij dat ze veel doen op het gebied van duurzaamheid en MVO. Blaklader heeft bijvoorbeeld een aantal patenten of kwalitatieve aspecten die zij in hun kleding hebben verwerkt.

Wat is het assortiment van Blaklader?

Op het gebied van werkkleding is het assortiment van Blaklader heel erg breed. Voor de meeste beroepsgroepen hebben ze passende werkkleding. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de kwaliteit en functionaliteit. Zo heeft de werkbroek van Blaklader bijvoorbeeld de dubbele stiknaad op de delen die zwaar belast worden. De dubbele stiknaad is een innovatie waar een patent op rust. Het komt de levensduur van de werkbroek heel erg ten goede. Het is daarbij dus ook zo dat de concurrentie die niet kan inzetten doordat er een patent op rust. De functionaliteit zie je terug in allerlei slimmigheidjes die in de kleding verwerkt is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de broek voor linkshandigen. Het linkshandigen zit bijvoorbeeld in het feit dat de hamerlus ook aan de linkerkant zit. De hamerlus zit verwerkt in de broek bij timmermannen. Het is een lus die ervoor zorgt dat je gemakkelijk je hamer kunt meenemen en snel kunt pakken als je die nodig hebt. Als je linkshandig bent wil je de lus graag aan de linkerkant hebben. Verder zitten er op een werkbroek van Blaklader ook spijkerzakken. Dit zijn zakken aan de buitenkant van de broek van speciaal materiaal die ervoor zorgen dat de spijkers er niet doorheen kunnen prikken.

Wat maakt Blaklader uniek?

Wat Blaklader echt uniek maakt is het MVO wat ze nastreven. Het materiaal wat ze gebruiken is voor het overgrote deel gerecycled. Ze zijn daarmee één van de meest circulaire producenten van werkkleding. Daarnaast voldoen hun fabrieken aan alle mogelijke certificeren die het werken prettiger maken. De arbeidsomstandigheden zijn daarmee supergoed voor de medewerkers die in de fabrieken werken. Dit is absoluut een onderscheidende factor van Blaklader en iets waarmee ze een streepje voor creëeren ten opzichte van hun concurrenten.