Home Wonen Zorgen voor een goede beveiliging van uw pand

Zorgen voor een goede beveiliging van uw pand

0
Zorgen voor een goede beveiliging van uw pand

Tegenwoordig wordt er veel gefilmd en opgenomen. Zo ook rond veel gebouwen en huizen. Dit zorgt ervoor dat als we er niet zijn er ook een oogje in het zeil gehouden kan worden. Als eigenaar vinden we dat fijn, vooral als er veel wordt ingebroken. Met behulp van camera’s of een alarminstallatie kunnen we zo het pand goed in de gaten houden. En als er iets gebeurt dan staat het in ieder geval op camera’s of gaat er een alarm af, wat hopelijk de daders wegjaagt. Er zijn heel veel verschillende alarminstallaties en camera’s. Het juiste alarmsysteem vinden ligt aan uw toepassing. 

Jablotron alarmsysteem

Een van de bekende alarmsystemen is die van Jablotron. Een Jablotron alarminstallatie is er een voor zowel privé als zakelijk gebruik. Jablotron heeft sinds de oprichting in 1990 regelmatig awards gekregen voor zijn beveiligingsproducten. Ze tellen inmiddels zo’n 570 werknemers en exporteren hun producten naar 73 landen. Alle centrales van Jablotron zijn gecertificeerd volgens de norm in Europa. Naast Europese keurmerken hebben ze ook vele internationale keurmerken zoals het NCP en INSERT keurmerk, dit keurmerk maakt aansluiting op een alarmcentrale mogelijk. Het alarmsysteem communiceert op 868 MHz versleuteld protocol, deze bandbreedte is speciaal voor alarmsystemen en kan grote afstanden overbruggen. Jablotron staat ook wel bekent om zijn vele configuratie mogelijkheden, hierdoor is het mogelijk om hem op maat af te stellen naar uw eigen woon-, werk-, gezin- en leefomgeving. Verder krijgt u met een Jablotron centrale niet alleen een alarmsysteem, maar daarnaast ook een domotica systeem. Denk hierbij aan toegangscontrole, camerabeveiliging, wagenparkbeheer, waterniveau- en temperatuur controle, koolmonoxide detectie etc. Veel mogelijkheden en allemaal te beheren in één app.

Ajax alarmsysteem

Een ander bekend alarmsysteem is die van Ajax. Een Ajax alarm staat bekend om zijn moderne manier van beveiligen. Veel technische innovaties die naadloos aansluiten bij een modern design. Gebruiksvriendelijkheid staat ook bijzonder hoog in het vaandel bij Ajax. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van beveiliging. Ajax alarmsystemen zijn zelfs zo geavanceerd dat ze ook waterschade, overstromingen en brand kunnen herkennen. Het systeem bevat namelijk verschillende sensoren voor bewegingsdetectie en daarnaast ook sirenes en rookmelders. De sensoren zijn ook zo ver ontwikkeld dat ze he verschil zien tussen bijvoorbeeld mensen en (huis)dieren. Met een abonnement kan het Ajax alarmsysteem direct worden aangesloten op de meldkamer, maar het is ook mogelijk om zonder abonnement direct op uw telefoon of tablet te kijken via de Ajax app. De batterij van de Ajax alarmsystemen gaan tot wel 7 jaar mee zo bent u een aantal jaren voorzien van een feilloos beveiligingssysteem.