Home Financieel Een touringbus huren: gezellig samen op pad

Een touringbus huren: gezellig samen op pad

0
Een touringbus huren: gezellig samen op pad

Wanneer je met je hele familie, de complete sportploeg of een andere grote groep mensen op pad gaat, kun je met allemaal verschillende auto’s gaan. Geen probleem, je hebt alleen nogal wat mensen nodig die de BOB willen zijn. Als je een touringbus huren gaat, heb je dat probleem niet. Een touringbus huren doe je over het algemeen mét chauffeur. En dat maakt dat iedereen van je gezelschap de dag op dezelfde manier kan beleven. De chauffeur doet gewoon zijn of haar werk en jullie kunnen genieten. Een touringbus huren is een goed idee wanneer je er een hele dag op uit gaat, ook kun je een touringbus huren (mét chauffeur) voor een paar dagen weg.

EEN TOURINGBUS HUREN MET JE BAND

Het festivalseizoen staat weer voor de deur en veel bands en bandjes worden gevraagd om op diverse festivals op te treden. Zeker wanneer je meerdere optredens op een dag hebt, is een touringbus huren een goed idee. Je hebt dan geen zorgen over vervoer van je spullen, want je hebt ruimte genoeg. En ook je fans (lees: ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden) kunnen gewoon mee. Zo kom je op ieder optreden weer fris aan, de chauffeur regelt dat je er komt. Zo kun je er op ieder optreden weer vól tegen aan!

EEN TOURINGBUS HUREN VOOR JE BRUILOFT

Een touringbus huren voor een vrijgezellenfeestje is al heel gebruikelijk. Maar als kersvers bruidspaar wil je natuurlijk ook dat je gasten weer veilig thuis of in hun hotel aankomen. Een touringbus met chauffeur huren kan je heel wat zorgen uit handen nemen. Je gasten worden opgehaald op een vooraf afgesproken punt en na het grootse feest weer thuis of in een hotel afgezet. Zo gaat er niemand “per ongeluk” met een drankje te veel op achter het stuur. Slim en meedenkend noemen we dat.

EEN TOURINGBUS HUREN VOOR EEN SCHOOLREISJE

Veel scholen rekenen tegenwoordig op de ouders met het vervoer tijdens schoolreisjes. Maar een touringbus huren is eigenlijk veel gezelliger voor de leerlingen. Ze beleven de complete dag met elkaar en kunnen dus op een andere manier een band creëren dan in de klas of op het schoolplein. Wanneer de kinderen met diverse auto’s worden vervoerd, krijg je toch weer de vaste groepjes bij elkaar. In een bus mengt het wat gemakkelijker. Zeker wanneer je er een soort stoelendans van maakt (bijvoorbeeld: “Bij de tiende rode auto wisselen van plaats”).