Home Reviews Surflessen nemen op Telstar Beach

Surflessen nemen op Telstar Beach

0
Surflessen nemen op Telstar Beach

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit in eigen land? Surfen is een geliefde sport onder waterliefhebbers. Bij het mooie strand Horst, op Telstar Beach kan je surflessen nemen. Deze locatie is uniek door het vlakke en ondiepe water. Hierdoor is het water zeer geschikt om te kitesurfen, windsurfen of suppen. De locatie is centraal gelegen in Nederland en makkelijk te bereiken met de auto over de A28. Mocht je na een heerlijke surf sessie uit willen rusten, dan kan dat op de terrassen op Telstar Beach. Er is een nieuw aangelegen boulevard met leuke winkels en eetgelegenheden. Dit maakt Telstar Beach een ideale locatie voor een dagje uit! Wanneer je surf lessen wilt nemen op Telstar Beach, zijn er verschillende activiteiten waar je uit kunt kiezen. Surfen is de overkoepelende naam voor board sporten op het water. Maar wat is het verschil tussen kitesurfen, windsurfen en suppen precies?

Kitesurfen

Met kitesurfen beweeg je je voort door middel van de wind. Een vlieger is aan je harnas bevestigd, waardoor je vooruit wordt getrokken. Met kitesurfen kan je wel een topsnelheid van 80 km per uur bereiken! Het geeft je een gevoel van vrijheid en adrenaline om op het water door middel van de wind voort te bewegen. Met behulp van een kitesurf leraar kan je surflessen nemen bij Telstar Beach. Door het vlakke water kan jij je soepel voortbewegen, en het ondiepe water maakt dat je gemakkelijk weer op het board klimt wanneer je net te scherp door de bocht gaat!

Windsurfen

Met windsurfen beweeg je je net zoals met kitesurfen voort door middel van de wind. Het verschil is dat bij windsurfen je een zeil vast gemonteerd hebt op je surf board. Met dit zeil kan je sturen waar je heen gaat. Windsurfen is als het ware een kruising tussen traditioneel surfen en zeilen. Je hebt echter geen golven nodig, maar wel voldoende wind! Gelukkig is er door de open ligging van Telstar Beach op de meeste dagen voldoende wind voor windsurfen. Dit maakt dit strand ideaal voor surf lessen.

Suppen

SUP staat voor Stand Up Paddling. Met suppen sta je op een surfplank en beweeg je je voort door middel van een grote peddel. Wereldwijd staat suppen bekend als snelst groeiende watersport! En niet zonder reden, suppen is redelijk snel te leren, en het geeft een heerlijk rustgevend gevoel om je op het kalme water van Telstar Beach voort te bewegen.

Welke vorm van surfen je ook kiest, op Telstar Beach kan je terecht voor surflessen met goed materiaal en professionele instructeurs. Geniet van een actieve dag uit op het water. Ook leuk voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten!