Home Reizen Slim op shopvakantie gaan doe je zo

Slim op shopvakantie gaan doe je zo

0
Slim op shopvakantie gaan doe je zo

Iedereen die er van houdt om lekker te gaan shoppen in het buitenland heeft weleens met overvracht bij het inchecken gestaan. Het duurt langer, kost geld en is gewoon vervelend. Er voor kiezen om minder spullen te kopen tijdens je vakantie is ook niet echt een optie. Alles wat je niet in Nederland kunt krijgen moet je absoluut hebben. De manier om lekker te shoppen zonder dat je koffer niet meer dichtgaat bestaat echt. Onthoud dat ik je hiermee niet wil aansporen om nog meer aankopen te doen (ik maak het je alleen iets gemakkelijker).

Een manier om je spullen mee te nemen

Als je op vakantie gaat moet je er voor zorgen dat je een goede backpack hebt. Nu vraag jij je misschien af waarom per se een backpack, maar je leest zo meteen waarom. Alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie kun je in je backpack meenemen. Als je er een aanschaft die niet al te gigantisch is kan deze met je mee als handbagage. Probeer zoveel mogelijk benodigdheden in de tas te doen. Denk aan dingen als broeken en schoenen. De grote, zwaardere dingen zorgen meestal voor de stress bij het inchecken en op deze manier voorkom je dat.

Toch lekker kunnen shoppen

Doordat je lang niet al je kleding en benodigdheden in je koffer hoeft te doen blijft er veel ruimte en gewicht over. Als je nieuwe dingen gaat kopen op je vakantiebestemming hoef je dus iets minder bang te zijn voor overvracht. Dat wilt helaas niet zeggen dat je er maar op los kunt shoppen, want er komt een moment dat je zelfs na deze truck te gebruiken te veel in je koffer hebt. Helaas is er dan niet veel dat je nog kunt doen. Behalve een keuze maken tussen minder kopen of minder meenemen vanuit huis.

Dichtbij? Rijd!

Als je bestemming niet heel ver van Nederland ligt kun je natuurlijk ook met de auto op vakantie gaan. Het is dan veel makkelijker om je gekochte spullen naar huis te vervoeren. Zolang het allemaal in de auto past is er geen probleem. Voor de echte shoppers onder ons is het dus het meest verstandig om te reizen per auto. Wat overigens ook een goede manier is om geen problemen te krijgen met betalen voor overvracht  (en dus geld besparen) is het opstellen van een budget. Meer dan dit bedrag neem je niet mee. Zo kun je ook niet te veel inkopen doen en heb je bij thuiskomst ook nog genoeg geld. Slim, niet waar?!