Home Reviews Een puincontainer huren en slopen maar

Een puincontainer huren en slopen maar

0
Een puincontainer huren en slopen maar

Mijn moeders’ zolder moest hoognodig geisoleerd worden. Dit zou echt een enorme klus worden, dus die was dan ook al een lange tijd van te voren voorbereid. Ik heb haar veel geholpen hiermee, omdat het nooit te doen zou zijn in je eentje. Om te beginnen heb ik in een lang weekend met haar de hele zolder leeggehaald en gesorteerd. Alles wat weg kon hebben we naar een kringloop gebracht. Het ging om heel veel kinderspullen en kleertjes, oude meubelen, en kampeerspullen. Daarvan kon een deel natuurlijk weg. De overgebleven spullen hebben in mooie dozen opgeslagen en tijdelijk een verdieping lager neergezet. Een paar weken later zouden we verder gaan. We moesten bijvoorbeeld een paar kasten en een tussenwandje eruit halen, omdat je anders niet goed bij de hoeken en het dak kon. Ter voorbereiding van deze sessie hebben we gekeken wat na het er uit halen nog hergebruikt kon worden. Dit bleek vrij weinig te zijn, omdat de kasten en muur er nogal slecht ingezet waren. We zouden ze er dus moeten uitslopen. Daarom heb ik een puincontainer gehuurd. In deze blog vertel ik je meer over een puincontainer huren, en hoe ik dat heb aangepakt! Ook geef ik je de rest van het verbouwingsverhaal! Veel leesplezier!

Een puincontainer huren doe je zo

Een bouwafval container kan heel gemakkelijk online. Een goede website hier voor is afval.nl. Deze levert namelijk door het hele land. Deze site levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten, terwijl veel andere bedrijven alleen zakelijk doen. Daarom was het voor mij ideaal om hier een container te huren. Ze leveren zelfs de volgende werkdag al een container. Een puincontainer huren kan ook in verschillende formaten, van drie kubieke meter tot 10 kubieke meter. Een chauffeur plaatst de gehuurde container op een veilige en praktische plek, en zodra hij opgehaald kan worden is dat zo geregeld!

What happened next?

Omdat ik van te voren al wist dat er veel afval geproduceerd zou gaan worden, had ik van te voren al een container gehuurd. Die container kwam helemaal mooi op tijd zoals afgesproken, en toen was het een weekend lang slopen geblazen. Al het puinafval wat werd geproduceerd door de sloop sessie kon in de container gedumpt worden. Toen we klaar waren heb ik afval.nl weer op de hoogte gebracht en werd het heel snel opgehaald. Het was zo fijn en makkelijk! Toen konden we gaan isoleren en toen dat eenmaal geklaard was konden we de zolder weer gaan inruimen.