Home Featured Op zoek naar een nieuwe auto? Kijk eens naar een Kia Niro

Op zoek naar een nieuwe auto? Kijk eens naar een Kia Niro

0
Op zoek naar een nieuwe auto? Kijk eens naar een Kia Niro

We willen allemaal in een mooie, veilige auto rijden die niet al te duur is in de aanschaf en die ook nog eens zuinig rijdt. Als je al deze vereisten op een rijtje zet, kom je al snel uit bij de Kia Niro. Een schitterende gezinsauto die er niet uitziet als een saaie "soccermom-car". Je kunt hier gemakkelijk met je hele gezin in op pad en dan is er ook nog ruimte voor de hond en/of bagage. Maar dat wil niet zeggen dat een Kia Niro alleen interessant is als je een gezin hebt. De Kia Niro is ook zeer geschikt voor mensen die veel kilometers maken en graag comfortabel reizen. Of dat nu is voor werk of voor plezier, de Kia Niro is dan de perfecte auto.

De Kia Niro is er in verschillende uitvoeringen

Bij Wensink kun je kiezen tussen een splinternieuwe Kia Niro of een gebruikt exemplaar. En dan heb je ook nog de keuze uit modellen met verschillende opties. De Kia Niro is er sowieso in een plugin hybrid en een volledige hybrid uitvoering. Dat wil zeggen dat je zowel op brandstof als op elektriciteit kunt rijden. Maar sinds kort is er ook een volledig elektrische Kia Niro te koop. Deze auto's zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook nog voor veel minder uitstoot en milieuvervuiling. Zo draag jij, door het rijden in een Kia Niro, je steentje bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Een nieuwe auto blijft een flinke uitgave

Lang niet iedereen die een nieuwe (of gebruikte) auto wil of zelfs moet kopen heeft het geld hiervoor zomaar op de bank staan. En dus is het heel fijn dat Wensink verschillende financieringsopties aanbiedt, voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder. Het is zelfs mogelijk om een Kia Niro te leasen. Zo heb je voor een vast bedrag per maand een spiksplinternieuwe auto waar je veel plezier aan zult beleven.

De garantie is uitzonderlijk

Wanneer je een Kia koopt bij Wensink, krijg je daar maar liefst zeven (!) jaar garantie op. Met meer dan 50 vestigingen in heel Nederland zit er altijd een dealer bij je in de buurt. Hier werken gespecialiseerde Kia-monteurs en -technici. Zij zorgen niet alleen voor reparatie bij schade of een ongeluk, maar zorgen ook voor het onderhoud van jouw Kia. Er zijn verschillende onderhoudsabonnementen beschikbaar. De medewerkers van Wensink kunnen je precies vertellen welk onderhoud jouw Kia nodig heeft om zo betrouwbaar te blijven als toen je 'm kocht!