Home Financieel Zo kun je een onvergetelijk feest organiseren

Zo kun je een onvergetelijk feest organiseren

0
Zo kun je een onvergetelijk feest organiseren

Ahhh, de zomer zit er weer aan te komen en dat betekent niet alleen mooi weer, maar ook de gezelligheid van vrienden en/of familie nabij. Misschien zit je er wel aan te denken om deze zomer het tuinfeest van de zomer te geven. Oke, dat kan!

Maar wat komt daar nou eigenlijk allemaal bij kijken?

Het maken van een to do lijstje komt al snel om de hoek kijken; BBQ? Borden? Vega? Vlees? Vis? Misschien van die gezellige lampjes om op te hangen in de tuin? Oh! En een partytent?! Zo wel goed voor schaduw, als voor wanneer ons Hollandse weer in ene omslaat…
Al deze dingen zijn perfect, natuurlijk, maar iets waar veel mensen nog wel eens overheen kunnen kijken is de meerwaarde van een goede zomerhit of een lekkere bass! Zowel als achtergrondmuziek om een sfeervolle ambiance te creëren, als gedurende avonduren wanneer je klaar bent om écht los te gaan!

Nu begrijp ik zelf ook wel dat

niet iedereen beschikt over een goede geluidsinstallatie thuis. Toch hoef je tegenwoordig niet meer een fortuin te spenderen aan de aanschaf van zo’n ding. Zeker niet als je gewoonweg een keertje écht goed uit wilt pakken. Je kunt namelijk ook heel gemakkelijk een geluidinstallatie huren. Voordelen? Je hoeft eigenlijk alleen voor de huur ervan te betalen in plaats van voor de aanschaf, je hebt geen sprake van onderhoud (dat is immers aan de verhuurder), je hebt diverse geluidsinstallaties voor verschillende doeleinden en in het geval van ‘weinig plek thuis´ of ‘mijn huis staat al zo vol’; de volgende dag is ‘ie weer weg.

Gelukkig,

heb ik zelf ook m’n eigen advies opgevolgd en ben dan ook zeer tevreden! In plaats van mijn verjaardag vorig jaar maart te vieren, heb ik gewacht tot de zomermaanden: beste keuze ooit. Ik had zin om het dat jaar groots aan te pakken en besloot daarbij ook de stap te zetten; een geluidsinstallatie huren. Nou, ik heb genoten! Het begon allemaal natuurlijk een beetje voorzichtig; wat classics om mee in te komen. Hard genoeg om van de klanken te genieten en nog steeds verstaanbaar te zijn. Dan als de nacht begint te vallen en de heupen beginnen te wiebelen, gaan alle remmen los en ben je zo blij dat je ’t gedaan hebt! Soms moet je ook gewoon de stoute schoenen aandoen en een beetje extra genieten. Door een geluidsinstallatie te huren til je je feest naar een hoger niveau.