Home Reizen Dit is de ideale reisroute voor Bali

Dit is de ideale reisroute voor Bali

0
Dit is de ideale reisroute voor Bali

De meest geliefde vakantiebestemming van Indonesië is Bali. Bali is zeker de moeite waard om de natuur, cultuur, religie, temples, vulkanen, haar bewoners met hun gewoonten en gebruiken tijdens jouw vakantie te leren kennen. Bali heeft veel te bieden. Naar het strand gaan spreekt natuurlijk voor zich. Wil je ook een dagje actief zijn en het eiland beter leren kennen? In dit artikelen geven we je wat tips om je verblijf nog onvergetelijker te maken.

Horeca gelegenheden

Het viersterrenhotel Bali Palms Resort ligt in het dorpje Candidasa en kijkt uit op het heerlijke zandstrand die zich voor het resort bevind. Op slechts vijf minuten lopen vindt je verschillende bars en restaurants, maar je kunt ook gebruik maken van de gratis pendelbus die je van het resort naar het centrum brengt. Je kunt tijdens je vakantie Bali ook rondreizen op het eiland. Andere plekken waar veel reizigers overnachten zijn bijvoorbeeld Lovina in het noorden, Bingin in het zuiden, Denpasar (de hoofdstad), Canggu en Sanur.

Meest ideale seizoen

Daarom kun je ook in de maanden april, mei, juni, september en oktober naar Bali reizen. Dat is net voor en na het hoogseizoen. In deze maanden regent het nog niet veel, het is iets minder vochtig, en prijzen voor accommodatie, tours en vervoer kunnen 30-50% goedkoper zijn dan tijdens het hoogseizoen. Bali is een tropisch eiland in Indonesië en heeft unieke culturen met mooie, natuurlijke en historische bezienswaardigheden. Verder heeft Bali mooie stranden, maar het meest mooie van alles zijn de vriendelijke inwoners van Bali.

Cultuur en natuur

Kenmerkend voor Indonesië zijn de traditionele dansers met hun rijk versierde kostuums en sierlijke bewegingen. De vaak religieuze dansen zijn vandaag de dag nog steeds een echte kunst. Na de highlights kun je, vele mooie reiservaringen rijker, heerlijk ontspannen aan de stranden van Bali. Het voordeel van een vakantie Bali is dat je het heel eenvoudig kan combineren met een bezoek aan Lombok en de Gili eilanden. Je zou ook de oversteek kunnen maken naar Java , maar dat eiland is net even te groot om in een paar dagen te verkennen tijdens je rondreis Bali. Lombok en de Gili eilanden zijn dat niet.

Kortom, er is meer dan genoeg te doen op Bali. In principe kun je in twee weken een hoop zien, maar je kan hier ook een week of een maand blijven als je dat wil. Tijdens een vakantie Bali kun je al het moois van het eiland combineren. Er zijn eindeloze opties qua overnachten op Bali. Je kunt huisjes huren, een bungalow aan het strand boeken, overnachten in een luxe resort, in een dorm op een hostel of van plek naar plek reizen en overal een paar dagen blijven. Dat maakt je vakantie Bali ook zo leuk! De opties zijn oneindig.