Home Gadgets Een avondje Netflix & Onesie?

Een avondje Netflix & Onesie?

0
Een avondje Netflix & Onesie?

Je kent het wel, je hebt afgesproken met een vriend of vriendin om gezellig een avondje te Netflixen. Maar bij zo een avondje netflixen hoort natuurlijk een comfortabel huispak. Voor zo een Netflixavond is een onesie een must-have. Een Netflix & Onesie-avond dus. Voordat ik je ga vertellen waarom een onesie zo leuk is ga ik je vertellen wat een onesie is! Want zo een leuke jumpsuit heb je in gigantisch veel soorten en maten. Onesies voor een Netflix avond, maar ook voor meer feestelijke gelegenheden zoals carnaval of Halloween!

Een onesie voor ons allemaal

Een onesie is dus eigenlijk een jumpsuit. Een kledingstuk dat uit één deel bestaat. Daarom worden ze onesies genoemd. Het is de echte ‘chill’ outfit waar je heerlijk in kan loungen of als nachtkleding kan gebruiken. Maar zo een jumpsuit is er niet alleen voor de volwassenen onder ons. Je kan samen met de kinderen een leuke dierenonesie aandoen om een leuk onesie-avondje samen te spenderen. Er is toch niks grappiger dan je kind in een koalapak te zien rondlopen!

Vele vormen, maten & gelegenheden

Zoals ik net al zei heb je onesies in vele vorm en maten. Van je lievelingsdier tot een superheld, je kan het niet gek genoeg bedenken en er zal een onesie van zijn gemaakt. Maar naast de verschillende vormen en maten kun je de leuke jumpsuits ook op verschillende gelegenheden dragen. Onesies zijn niet alleen om in te chillen en loungen. Je kan ze ook aandoen voor feestelijke gelegenheden zoals een carnaval óf Halloween feestje! Je kan je verkleden als een dinosaurus of als Tijgertje van Winnie de Poeh. Zo kan je echt opvallen tijdens zo een leuk feestje.

Halloween als Darth Vader

Je kent hem wel, Darth vader. Die schurk uit Star Wars met zijn onmiskenbare zwarte spacesuit. Dat pak had ik dus aan bij mijn laatste Halloween feestje. Mijn vriend deed een Chewbacca pak aan, dat harige beest uit de Star wars films. Samen zagen we er niet alleen cool uit maar zaten er samen ook nog eens zeer comfortabel bij. Zo een onesie is heerlijk warm en zit lekker losjes waardoor je heerlijk kan loungen maar ook bewegen. Mijn Darth Vader pak ga ik zeker vaker dragen, misschien zelfs wel bij de volgende Star Wars film die uitkomt!

Dus zo een onesie kan je dragen bij allemaal verschillende gelegenheden. In zo een leuk en comfortabel pak kan je heerlijk een avondje serie kijken met je kinderen, vrienden of vriendinnen. Maar je kan je er ook in vertonen op een carnaval of Halloween feestje. Dus zo een onesie kan je bijna altijd dragen, maar doe het maar niet aan naar je werk! Dat is namelijk weer iets té casual.