Home Wonen Nobelhout: voor al je tuinwensen

Nobelhout: voor al je tuinwensen

0
Nobelhout: voor al je tuinwensen

Laatst keek ik naar mijn tuin en ik werd diep bedroefd. Het zag er uit als een bij elkaar geraapt zooitje. Ooit was ik een fervent tuinder, maar door het harde werken is dat er bij in geschoten. Mijn tuinhuisje was ondertussen half weggerot en laten we over de beplanting maar niet spreken. Ik besloot mijn tuin compleet te vernieuwen. Ik werd al blij van het idee. Dus papier en potlood erbij en ontwerpen maar. 1 van mijn favoriete bezigheden. Al gauw was het plan klaar en moest ik alleen de materialen nog kopen. Zo kwam ik bij Nobelhout terecht. Ik had namelijk geen zin om het zelf op te halen en zocht naar een bedrijf die mijn benodigdheden ook kon bezorgen. Nobelhout werd mijn beste vriend tijdens mijn tuin vernieuwing.

Schutting

Allereerst de schutting. Als je het al een schutting mocht noemen. Mijn vorige schutting bestond uit kippengaas waar klimop planten overheen waren gegroeid. De klimop was echter zo ver gegaan, dat het kippengaas het niet meer kon houden en er niet echt een schutting meer overbleef. Dus een schutting was het eerste wat ik wilde aanpakken in mijn tuin. Gelukkig had Nobelhout een mooie collectie schuttingen waar ik uit kon kiezen.

Tuinhuisje

Daarna wilde ik een nieuw tuinhuisje voor mijn tuingereedschap. Ik had niet verwacht dat Nobelhout die ook in haar collectie had zitten, maar gelukkig was dit wel het geval. Nobelhout heeft zoveel verschillende spullen, daar werd ik ontzettend gelukkig van. Ik heb een prachtig tuinhuisje uitgezocht bij Nobelhout. Zo staat mijn fiets nu droog en mijn tuinspullen ook en is er zelfs plek voor de rokers onder mijn vrienden. Als het regent mogen zij voortaan in mijn tuinhuisje roken.

Bestellen bij Nobelhout

Het bestelproces bij Nobelhout was zeer eenvoudig. Je selecteert de artikelen op de website in de webwinkel, je stopt ze in de winkelwagen en je rekent ze af. Je kunt via iDeal betalen, iets wat mij goed uitkwam aangezien ik geen creditcard bezit. Toen ik nog vragen had over een aantal producten kon ik Nobelhout makkelijk bereiken en werd ik vriendelijk doch professioneel te woord gestaan. Ik had wat problemen met het monteren van mijn schutting en de mannen van Nobelhout hebben mij stap voor stap door het proces heen geloodst via de telefoon. Als dat geen service is dan weet ik het ook niet meer. Daarom zal ik iedereen aanraden die iets wil vernieuwen, veranderen of toevoegen aan zijn of haar tuin, bij Nobelhout te bestellen.