Home Algemeen Meubelstoffen

Meubelstoffen

0
Meubelstoffen

Voor het stofferen van nieuw meubilair bent u bij Roelofsstoffen op het juiste adres. U kunt de stof uiteraard ook gebruiken als u een bank of stoel een make-over wilt geven. Heeft u een stoel die u heel fijn vindt zitten, maar de stof is versleten, dan kunt u bij hun op de website duurzame meubelstoffen bestellen om uw zitmeubel weer als nieuw te maken. Natuurlijk is een stoel stofferen geen klus die aan iedereen besteed is. Indien u er handig in bent dan is het natuurlijk zonde om een nieuwe stoel of bank te kopen als alleen de stof vervangen moet worden. 

Kwaliteiten meubelstoffen

Roelofsstoffen levert een breed scala aan meubelstoffen. U kunt daarbij niet alleen kiezen uit allerlei kleuren en motieven, maar ook uit verschillende soorten stof. Zo hebben zij meubelstof van polyester, katoen, acryl en linnen. Waar u voor kiest is natuurlijk in de eerste plaats afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is het belangrijk de keuze af te stemmen op het gebruik van de stoel of bank. Sommige stoffen kunnen meer hebben dan andere. 

Kies uw favoriete kleur en patroon

Roelofsstoffen levert meubelstoffen in allerlei kleuren en dessins. Zo hebben ze moderne meubelstoffen maar ook stoffering voor uw meubels in vintage stijl en met mooie bloemmotieven. Bekijk het assortiment per categorie en maak eenvoudig uw keuze. De stoffen zijn te bestellen per halve meter. Bepaal vooraf dan ook goed hoeveel meters u wilt bestellen. Later bij bestellen kan natuurlijk ook. Er bestaat alleen een kans dat er dan kleurverschil ontstaat vanwege een ander verfbad.

Online uw meubelstoffen bestellen

U kunt de benodigde meubelstof direct online bestellen. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u uw stof wilt laten bezorgen of dat u het bij hun filiaal in Leusden komt afhalen. Maak voor dit laatste wel een afspraak van tevoren. Het is natuurlijk logisch als u de stof graag wilt zien en voelen voordat u deze bestelt. Ook staan ze bij Roelofsstoffen geregeld op markten en andere evenementen. U vindt de planning in de agenda onder het menu Markten. U kunt bij uw bezoek de stof meestal direct meenemen of ze nemen de bestelling op voor een snelle levering dezelfde week.