Home Wonen Een koelkast gevuld met een heerlijk biertje!

Een koelkast gevuld met een heerlijk biertje!

0
Een koelkast gevuld met een heerlijk biertje!

Eens in de zoveel tijd loop je vast wel eens de keuken in om te kijken of er nog wat lekkers ligt. En het zal vast vaak genoeg voorkomen dat je elke keer weer teleurgesteld wordt. Er is heus wel wat, maar het is veel van hetzelfde en je hebt geen zin om continu hetzelfde te eten of te drinken. Gelukkig hoeft dit ook helemaal niet! Je kun met een paar kleine veranderingen je koelkast er namelijk al heel anders uit laten zien waardoor je nooit meer vaker achter elkaar teleurgesteld de deur van de koelkast weer moet sluiten.

Van alles wat

Een koelkast met een goede inhoud wordt vooral gekenmerkt door een variatie aan producten. Het moet een beetje voelen alsof je over de markt loopt, overal waar je ziet ligt wat te proeven. Dus het zijn kleine porties, maar wel dingen die allemaal je interesse wekken. Heb je geen zin om ongezonde koekjes in huis te hebben? Haal dadels, of schroom niet om zelf eens de keuken in te duiken voor een gezondere variant van je favorieten. Pas op dat je niet teveel haalt van één product, die aardbeien zijn misschien goedkoper als je meerdere verpakkingen koopt en ook nog heel erg lekker, maar als je op de vijfde dag van de week weer moet snoepen van de aardbeien is dat eerder om ze op te krijgen dan om er echt even van te genieten. Dus gewenning speelt een grote rol en daar kun je super handig op in spelen.

Nieuwe dingen uitproberen

Wat ook helpt is om tijdens het boodschappen doen wat beter om je heen te kijken. Een vast boodschappenlijstje is fijn maar is vaak ook een product van gewenning en gewoonte. Hierdoor ben je al snel niet meer tevreden over de inhoud van je eigen koelkast. Je kunt alternatieve producten halen voor wat je normaalt haalt. Geen schouderham maar salami, of rosbief. Hierdoor hoef je niet heel erg van je gewoontes af te komen maar kan je wel nieuwe dingen uitproberen. Zeker voor bier is dit leuk om te doen. Kwak bier is echt super tof om eens uit te proberen wanneer je genoeg hebt van altijd hetzelfde biertje. Eigenlijk moet je dan ook de passende glazen erbij hebben maar zelfs zonder de glazen is het een heerlijk, vol en pittig biertje waarvan je er zeker weten nog eentje wilt als het hem eenmaal hebt geproefd.