Home Reizen Boek NU jouw last-minute zomervakantie naar Bonaire!

Boek NU jouw last-minute zomervakantie naar Bonaire!

0
Boek NU jouw last-minute zomervakantie naar Bonaire!

Het leek er even op dat we deze zomer verplicht in ons eigen land zouden moeten verblijven. Gelukkig is het coronavirus in veel Europese landen dusdanig teruggedrongen dat reizen beetje bij beetje weer mogelijk is. Misschien had je alsnog voor jezelf besloten dat je dit jaar voor een Staycation in eigen land zou gaan. Toch hebben veel mensen last van de welbekende reiskriebels. Zeker na 3 maanden quarantaine/lockdown in eigen huis, klinkt een vakantie naar een tropisch eiland niet verkeerd!

Heb je deze zomer ook behoefte aan een tropische bestemming in plaats van een camping in Nederland of Frankrijk? Dan is er goed nieuws voor jou: vanaf 1 juli is het weer mogelijk om vanuit Nederland (en een aantal andere lage risicolanden) naar Caribisch Nederland te vliegen. Onze aanrader om heerlijk tot rust te kunnen komen met een kokosnoot onder een palmboom of om lekker te zwemmen in de zee: het prachtige Bonaire natuurlijk!

Vluchten naar Bonaire vanaf 1 juli weer toegestaan

Het is officieel aangekondigd. Per 1 juli stelt Bonaire haar grenzen weer gedeeltelijk open en verwelkomt het eiland toeristen (van een beperkt aantal landen) met open armen. Dit is goed nieuws voor de Nederlanders die gek zijn op het Caribisch gebied. Hierdoor kun je deze zomer vertoeven op dit paradijselijke eilandje, dat bijna anderhalf keer zo groot is als Texel.

Echter zijn er wel een aantal corona maatregelen ingevoerd om de opkomende stroom van toeristen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er van je verwacht dat je bij aankomst op het vliegveld een gezondheidsverklaring invult. Daarnaast wordt er gekeken of je in een risicoland bent geweest in de 14 dagen voor aankomst op het eiland. Dat is dan ook het enige wat er gevraagd wordt. Je hoeft verder niet in quarantaine als je op het eiland aankomt. Hetzelfde geldt als je weer terug naar huis vliegt.

De mooiste accommodaties

Op Bonaire kun je voor verschillende soorten accommodaties kiezen. Het is immers een eiland dat jaarlijks veel toeristen ontvangt. Hierdoor kent Bonaire een ruim aanbod verblijven die stuk voor stuk verschillend zijn. Als je echt op de ultieme manier wilt genieten, dan kun je een villa op Bonaire huren. Onder andere Sunwise Bonaire biedt de mooiste villa’s op de prachtigste locaties van het eiland.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gigantische villa met 6 slaapkamers en een infinity pool direct aan zee om de zomer en het leven te vieren? Of heb je liever een kleinere maar luxueuze villa met uitzicht over het strand? Ook dat is mogelijk bij Sunwise Bonaire! De villa’s en appartementen van deze aanbieder zijn vanaf 1 juli klaar om gasten met open armen te ontvangen.

Vanwege de huidige situatie omtrent COVID-19 profteer je nu tijdelijk van gratis annulering als het eiland noodgedwongen weer in lockdown moet. Zo weet je zeker dat je in ieder geval jouw geld niet kwijt bent als je vakantie vanwege het coronavirus niet meer door kan gaan.

Boek je droomvakantie nu!

Twijfel je om naar Bonaire te gaan, omdat je nog niet veel over het eiland weet? Wij schieten te hulp! Bonaire is het rustigste en kleinste eiland van de drie ABC-eilanden die vallen onder Caribisch Nederland. Het eiland is vooral populair onder vakantiegangers die op zoek zijn naar rust. Daarnaast is Bonaire een waar snorkel- en duikparadijs. Ook voor andere watersporten, zoals surfen en kiteboarden, kun je op Bonaire je hart op. Hierdoor is het eiland geliefd bij iedereen die wil genieten van de prachtige wateren om het eiland heen.

Dus heb jij een passie voor duiken? Wil jij lekker tot rust komen tijdens een vakantie op een tropisch eiland? Plan dan vandaag nog jouw last-minute escape naar deze schitterende bestemming. Bonaire wacht op je!