Home Algemeen Wat je moet weten over Ethereum 2.0

Wat je moet weten over Ethereum 2.0

0
Wat je moet weten over Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 kan gezien worden als de verbeterde versie van Ethereum. Maar dat houdt niet automatisch in dat Ethereum, zoals we dit kennen,  ophoudt te bestaan. Sterker nog, Ethereum 1.0 maakt nog integraal deel uit van de 2.0 chain. De achterliggende gedachte van dit alles is dat de Ethereum blockchain een schaalbaarder, snellere en een meer duurzaam karakter in de toekomst moet spelen. Om dit te kunnen realiseren worden er nu al verschillende technologieën toegepast. Enkele van deze technologieën zijn onder andere de sharding, staking, en de beacon chain. Deze begrippen klinken misschien vreemd, maar ze hebben allemaal te maken met aspecten die veelvuldig voorkomen bij coins.   

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Zoals eerder aangegeven is Ethereum 2.0 een upgrade en is dit een proces wat veel tijd in beslag neemt. Als er een ruwe schatting gemaakt wordt, dan zal het ongeveer 3 jaren in beslag nemen voordat Ethereum helemaal een integrale transformatie ondergaat. Wel kan er aangegeven worden dat het gehele proces betreffende het doorvoeren van verbeteringen in 3 fases is verdeeld. Dit proces heeft een startpunt en begint bij fase 0. Dit is wat er allemaal in de planning bepaald is. 

Vervallen je ETH-tokens met de komst van Ethereum 2.0?

Met de transformatie van het hele systeem is het logisch dat mensen met bepaalde vragen zullen zitten. Een van deze is of je met de komst van Ethereum 2.0 je ETH-tokens kunt blijven gebruiken. Het antwoord daarop is Ja. Dit omdat er geen sprake zal zijn van hard fork of migratie. Verder doet het er ook niet toe of je er al dan niet een exchange op hebt staan. Wil je graag meer gedetailleerde informatie over dit gedeelte, dan kun je anycoindirect.eu altijd raadplegen. Op die website zul je meer informatie kunnen vinden. 

Wat ligt er in het in het verschiet?

Voor dit netwerk ligt er veel in het verschiet. Bij jou is het altijd zaak dat je je constant laat informeren over de verschillende opties die er zijn. Daarnaast is het ook goed om te weten waarop je het accent anders moet leggen. Een goede tip om achter al deze informatie te komen, is om research te doen. Op die manier heb je verschillende uitgangspunten die je zeker nuttig zal kunnen gebruiken. Per slot van rekening moet je het altijd hebben van informatie die wel geverifieerd is.