te kampen met een vervelende blaasontsteking

Helaas kamp ik de laatste tijd met blaasontsteking. Normaal krijgen vrouwen dit en na een kuurtje antibiotica is het wel over maar helaas werkt dat bij mij niet bij deze blaasontsteking. Inmiddels loop ik al weken met een pijnlijke buik en durf ik bijna niet meer te drinken want ja, dan moet ik weer plassen.

 

 

Artsen staan voor een raadsel

Na 4 kuurtjes antibiotica weten de artsen het onderhand ook niet meer. Inmiddels ben ik al aangemeld bij de uroloog want die schijnt er meer over te weten. Toch vind ik het gek, ik ben jong, ik leef gezond en ik ben de laatste maanden mij gaan focussen op sporten in de sportschool. Mijn leven staat hier behoorlijk door op zijn kop, helaas. Feestjes en andere partijen moet ik om deze reden overslaan en thuis zijn de spanningen ook opgelopen, het is allemaal helemaal niks dus.

 

 

Toch maar een borrel met vriendinnen

Iedere vrijdag avond borrel ik met mijn vriendinnen bij iemand thuis. Even de wekelijkse roddels doornemen en een lekker wijntje drinken. De mannen zijn niet welkom op de borrel dus zij verzamelen bij iemand anders thuis. De vriendengroep is al jaren erg hecht en de mannen zijn ook beste maatjes geworden inmiddels. Ik vertelde mijn vriendinnen van mijn blaasontsteking en dat ik al vier keer een kuur voorgeschreven heb gekregen. Een vriendin begon over probiotica, dit zou ik gewoon via internet kunnen bestellen. Op de vraag wat probiotica zou doen kon ze mij geen duidelijk antwoord geven helaas. Daarom had ik bedacht dat ik dit eerst even met de arts zou overleggen, voordat ik de probiotica zou gaan slikken.

 

 

Betere momenten

Af en toe merk ik even niks van de pijnlijke steken of andere ongemakken. Op dit soort momenten probeer ik zo veel mogelijk naar de sportschool te gaan en de dagelijkse klussen uit te voeren zoals stofzuigen en poetsen. Wel merk ik dat ik door dit alles wat minder energie heb maar gelukkig gaat het de laatste paar dagen iets beter. De uroloog heeft inmiddels via een brief een afspraak gemaakt met mij, wat eigenlijk best grappig is. Je kunt tegenwoordig niet eerst je agenda checken of je die dag wel kan, je moet dus letterlijk vrij vragen voor dit soort afspraken. Ach het maakt mij allemaal niks meer uit, als het maar opgelost wordt. Dit is ook geen prettige situatie en op mijn werk worden ze ook helemaal gek van mij wanneer ik weer eens moet plassen!

Meer van Sander

Gerelateerd

Laatste berichten

De perfecte trouwfotograaf vinden met Happix: tips voor je huwelijksdag

Je huwelijksdag is een van de meest speciale en onvergetelijke dagen in je leven. Het vinden van de perfecte trouwfotograaf kan een grote bijdrage...

Bouw je schuur om tot hobbyruimte/werkplaats

Een schuur kan de perfecte plek zijn om je hobby uit te oefenen. Of het nu gaat om houtbewerking, metaalbewerking, schilderen of een andere...

Wat is de voordeligste manier om een ​​financiële plan te maken met behulp van uw bedrijf?

Het creëren van een financiële plan voor uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van het creëren van een succesvol bedrijf. Uw financiële plan geeft...