Lenen zonder rompslomp

Bijna iedere Nederlander droomt er van een eigen onderneming op te richten. Maar vaak stopt deze droom zodra het financiële plaatje ingevuld moet worden.

Want een startend ondernemer moet stevig in zijn schoenen staan. Als je bijvoorbeeld weinig startkapitaal hebt is het maar lastig een bedrijfsfinanciering aan te vragen via de bank. Die zal snel nee zeggen. Daarnaast kunnen de totale opstartkosten schrikbarend hoog zijn. Maar ook een gevestigd ondernemer kunnen door onverwachte omstandigheden op korte termijn extra kapitaal nodig hebben. Aankloppen bij een traag bankwezen is dan geen optie.

Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden voor bedrijven om toch de financiering snel rond te krijgen. In deze blog bestudeer ik de optie om een zakelijke lening via Bridgefund aan te vragen.

Wat is BridgeFund

Het bedrijf BridgeFund ondersteunt bedrijven met het realiseren van hun groei-ambities. Dat kunnen zowel startende als gevestigde ondernemingen zijn. Met als doel de traagheid van de financiële dienstverlening op te schudden biedt BridgeFund een eenvoudige en flexibele methode tot kapitaal aan. Hun kernwaarden zijn daarom recht toe recht aan: simpel en snel, investeren in groei, afspraak is afspraak. Bij BridgeFund ben je binnen 24 uur verzekerd van je geld, kun je een bedrag tot wel 250.000 euro lenen tegen een rente vanaf 1%, met daar bovenop een kleine premie opslag van 0,3%. Een voordeel van lenen via BridgeFund is dat er geen jaarcijfers nodig zijn. Geen rompslomp dus!

Randvoorwaarden

Dat betekent uiteraard niet dat jan en alleman zomaar kan lenen. BridgeFund heeft een aantal eisen om in aanmerking te komen voor een rekening. Zo moet het bedrijf minimaal twaalf maanden actief zijn. Ook moet het bedrijf beschikken over een zakelijke bankrekening. Op deze rekening moet er aantoonbaar in de afgelopen twaalf maanden minimaal €50.000 zijn omgezet. Daartoe behoren alle vormen van girale omzet: middels facturen, pin, online, enzovoort.

Hoe werkt de aanvraag

BridgeFund is een online platform dat de brug slaat tussen ondernemers die geld over hebben en ondernemers die geld nodig hebben. De lening of investering kun je eenvoudig online aanvragen. Je vult simpelweg je bedrijfsgegevens in en voegt daar een digitaal kopie van de omzet gegevens bij. Met kredietanalisten en slimme algoritme wordt jouw aanvraag vervolgens snel beoordeeld. Binnen zes uur krijg je het definitieve antwoord op je aanvraag. Als alles gecheckt is, staat het geld al binnen 24 uur op je rekening.

Door de hoge snelheid is lenen via BridgeFund ideaal voor ondernemers die snel extra kapitaal nodig hebben. Bijvoorbeeld in het geval je snel capaciteit moet verhogen, bij schade of reparatie kosten. In dit concept verdienen ondernemers aan hun spaargeld, terwijl ze andere ondernemers helpen groeien. En zo profiteren beide partijen!

Vorig artikelDe rechtzaak van de eeuw
Volgend artikelAfval…

Meer van Sander

Gerelateerd

Laatste berichten

De perfecte trouwfotograaf vinden met Happix: tips voor je huwelijksdag

Je huwelijksdag is een van de meest speciale en onvergetelijke dagen in je leven. Het vinden van de perfecte trouwfotograaf kan een grote bijdrage...

Bouw je schuur om tot hobbyruimte/werkplaats

Een schuur kan de perfecte plek zijn om je hobby uit te oefenen. Of het nu gaat om houtbewerking, metaalbewerking, schilderen of een andere...

Wat is de voordeligste manier om een ​​financiële plan te maken met behulp van uw bedrijf?

Het creëren van een financiële plan voor uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van het creëren van een succesvol bedrijf. Uw financiële plan geeft...