Home Gadgets Kerst 2019: cadeautips voor haar

Kerst 2019: cadeautips voor haar

0
Kerst 2019: cadeautips voor haar

Het is weer bijna zover. De feestdagen staan voor de deur en dat betekent een hoop gezelligheid (of verplichtingen) met de familie. En natuurlijk het geven en krijgen van cadeaus. Ieder jaar sta ik weer met mijn handen in het haar: wat moet ik mijn vriendin nu weer cadeau geven? Ik doe eindeloos research online en verdiep me in de laatste trends die haar interesseren. Zo lukt het me altijd weer om creatief te zijn en haar blij te maken. Kan jij wel wat cadeautips voor vrouwen gebruiken? Lees dan gauw verder.

Een kersttrui, maar dan mooi

In de winter leeft mijn vriendin in haar truien. Grof gebreid, sweaters met print, getailleerd, oversized… Het maakt haar allemaal niet uit, zolang de trui maar warm en natuurlijk modieus is. Als het niet in de mode is, trekt ze het niet aan. Vorig jaar heb ik haar met de kerst een Moscow trui cadeau gegeven. Ze sprong een gat in de lucht toen ze het pakje open maakte. Ze had die gebreide pullover van Moscow namelijk al langere tijd op het oog (en dat wist ik). Sindsdien draagt ze hem nog steeds met plezier. En het mooie van het merk Moscow is, dat de kwaliteit echt goed is. De trui die ik haar heb gegeven ziet er nog steeds mooi en bijna als nieuw uit. Een echte aanrader dus, als je op zoek bent naar een gave trui voor je vriendin!

"Shake it like a polaroid picture"

Vrouwen zijn gek op foto's maken. Mijn vriendin wil altijd alles vastleggen en is erg gehecht aan haar Instagram. Ik ben dan ook een typische 'boyfriend of Instagram', die altijd foto's van haar moet maken, waar we ook zijn. Ik vind het best, alleen soms is het een beetje veel. Maar ik denk dat dat tegenwoordig onderdeel is van het takenpakket van de ideale vriend. En als het haar gelukkig maakt, dan doe ik het graag voor haar. Nu is het me opgevallen dat polaroid camera's weer helemaal terug van weg geweest zijn. Er zijn nu al een tijdje polaroid camera's op de markt die kleine polaroid fotootjes maken. Ik denk dat ik mijn vriendin dit jaar ga verrassen met zo'n camera. Dan kan ze op de ouderwetse manier 'Instagrammen' en de foto's in onze woonkamer tentoonstellen. Goed idee, toch?

Het gaat om het gebaar

Ben je er toch nog niet helemaal uit, dan kun je het altijd op safe spelen en een gift card cadeau doen. Of misschien ben je meer van het geven van ervaringen, en kun je haar een dagje sauna voor 2 cadeau doen. Wat je ook geeft, uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar. Al is je cadeau nog zo simpel, ze zal niet minder van je gaan houden (hoop ik!).