Home Gadgets Hoe kom je aan de beste nieuwe games?

Hoe kom je aan de beste nieuwe games?

0
Hoe kom je aan de beste nieuwe games?

Gamen is het favoriete tijdverdrijf van heel veel mensen. En, laten we eerlijk zijn, vooral jongeren en mannen gamen veel. Aan nieuwe games of aanvullingen op bestaande games komen is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het werkt.

Zijn de games van Nintendo jouw ding?

Game je met een Nintendo spelcomputer? Dan weet je vast al precies hoe Nintendo eshop werkt. Je koopt dan online een eshop tegoed en dat komt via een code in je account (je wallet) terecht. Je kunt dan kopen wat je maar wilt, of het nu gaat om skins, om nieuwe games of om accessoires in je games, jij kunt weer even vooruit. Het leuke is dat je zo’n Nintendo eshop tegoed ook kunt weggeven. Dus: ben jij die toffe oom die zijn neef (of nicht) graag blij maakt? Dan kun je voor hem (of haar) een Nintendo eshop tegoed kopen!

Heb je al eens van Neosurf gehoord?

Als jij graag gamet, dan weet je natuurlijk precies welk tegoed jij nodig hebt. Maar wat nu als je een cadeau voor een van je maten wilt kopen en eigenlijk geen idee hebt welke games hij speelt of welke interesses hij eigenlijk heeft? Dan is Neosurf het perfecte cadeau. Met Neosurf kun je namelijk veel meer dan alleen games, skins en accessoires kopen. Je kunt er ook mee gokken (18+) en zelfs mee shoppen. Je geeft dan dus veel meer dan alleen een mogelijkheid om nieuwe games aan te schaffen.

Hoe werkt Neosurf?

In grote lijnen werkt Neosurf hetzelfde als alle andere eshop-tegoeden die je online, bij Gamecardsdirect, kunt aanschaffen. Het grote verschil is dat je er meer mee kunt. Heb je een item gevonden dat je graag wilt aanschaffen, een game, een mooie broek of wat dan ook, dan kies je bij het afrekenen voor de optie Neosurf. Dan vul je de 10-cijferige code in en wordt het bedrag op je Neosurf in mindering gebracht. Het geld dat je over hebt, blijft natuurlijk gewoon van jou. Je hoeft het bedrag dus niet in één keer te besteden.

Neosurf is in verschillende bedragen online te bestellen. Deze bedragen lopen van € 5,00 tot € 100,00. Je kunt dus ook een klein cadeau geven als je kiest voor Neosurf.

Waarvoor kun je nog meer terecht bij Gamecardsdirect?

Je kunt bij Gamecardsdirect terecht voor ieder game-tegoed dat je maar wilt, maar er is meer. Het is ook je one-stop-online-shop voor als je iemand een giftcard wilt geven. Denk dan aan bioscoopbonnen, biercheques, HEMA cadeaukaarten en zelfs VVV bonnen. Je vindt dus altijd het perfecte cadeau bij Gamecardsdirect!