Home Reviews Enkellaarsjes horen in elke kast en dit is waarom

Enkellaarsjes horen in elke kast en dit is waarom

0
Enkellaarsjes horen in elke kast en dit is waarom

Overal en nergens kom je ze tegen en telkens weer met een heel andere look. Je zou het niet zeggen, maar enkellaarsjes zijn het type schoenen dat de bijnaam veelzijdig absoluut mag dragen. Onder allerlei soorten kleding staat een paar enkellaarsjes gewoon super. Als je niet weet welke schoenen er leuk zouden staan is de kans groot dat je met deze laarsjes goed zit. Schattige, meisjesachtige outfits worden stoerder en stoerdere kleding staat leuker. Wil jij weten wat maakt dat enkellaarsjes zo een must-have mode item is? Dat wilde wij ook en nu delen wij deze kennis met jou in deze blog.

Enkellaarsjes zijn net sneakers

Je hoeft maar een blik te werpen in een schoenenwinkel en je komt in ieder geval een enkellaarsje tegen. Net als dat je overal sneakers tegenkomt is dat ook zo met dit model laarzen. Je kunt ze aan onder zowel een rokje als een broek, netjes en casual. Onder elke outfit die je kunt bedenken kan een kort laarsje. Sneakers en deze laarsjes lijken in dat opzicht heel erg op elkaar. Beiden passen de schoenen onder een groot aantal verschillende kleding. Ben je niet in het bezit van een paar enkellaarsjes dan loop je toch echt achter, want iedereen heeft ze.

In elk seizoen een enkellaarsje

De laarsjes zijn echt in elk seizoen te dragen. In de winter zijn ze met een goed paar sokken absoluut warm. Je kunt ze dan onder je lange broek aandoen. Vooral met skinny jeans zijn korte laarsjes erg mooi, maar ook onder een broek met wijde pijpen kun je ze prima dragen. In de herfst geldt dat natuurlijk ook, maar komt de optie om een rokje met een dikke panty er ook nog bij. Dat lijkt bij veel mensen de favoriet te zijn. Nu kun je denken dat ze voor de zomer te warm zijn. Met de gemiddelde zomertemperaturen in Nederland is dat niet het geval. Je kunt ze prima onder een playsuit, rokje of korte broek aan.

enkellaarsjes

Zoveel keus

De laarsjes zijn er in zoveel verschillende soorten dat het moeilijk kiezen kan worden. Met een beetje geduld en goed kijken vind je altijd wel een paar dat er uit springt. Heb je nog geen korte laarsjes in de kast staan dan wordt het hoogtijd om deze aan te schaffen. Heb je ze al wel dan kan het natuurlijk geen kwaad om er meer te kopen. Ze staan overal goed onder dus dragen zal je ze zeker wel!