Home Algemeen Een plek vol energie

Een plek vol energie

0
Een plek vol energie

Iedereen is altijd bezig en onderweg. En zit je even rustig op de bank, dan heb je eigenlijk altijd wel jouw laptop of telefoon bij de hand. Is het niet om social media om de vijf minuten te checken of om een serie of film te kijken. Je hebt hem eigenlijk altijd wel bij de hand. Dan moet je wel genoeg oplaadpunten hebben, en met een stekkerdoos heb je er al weer een aantal meer bij de hand.

 

De woonkamer

De plek waar je met je gehele gezin, of alleen met je vriend of vriendin, even tot rust komt. Maar tijdens het tv kijken zitten we allemaal, ja daar betrappen we iedereen op, op zijn telefoon. Al is het tijdens de reclames om social media te checken. Maar we weten ook dat je telefoon soms best wel snel leeg gaat en niemand wilt een lege batterij hebben. Dan is het altijd wel handig wanneer je een stopcontact bij de hand hebt waar je je telefoon aan kan opladen. Of eventueel je laptop wanneer je die op schoot hebt. Maar een lege batterij dat wilt eigenlijk niemand hebben. Dus wanneer je een stopcontact bij de hand hebt is dat natuurlijk ideaal. Met een stekkerdoos kan je het nog dichterbij halen en heb je gelijk meer punten om meerdere apparaten op te laden. Ideaal natuurlijk

 

De slaapkamer

We weten allemaal dat dit een plek moet zijn waar je je rust moet pakken. Maar vaak zijn we nog net voor het slapen gaan bezig met een scherm. Of dit nou is om social media te checken of om die ene aflevering van de serie af te kijken. Het maakt niet uit we doen het allemaal. En ook op dat soort momenten wil je natuurlijk dat je jouw apparaten op tijd kan opladen voordat ze uitvallen. Want een telefoon of laptop die tijdens een serie uitvalt, ja dat wilt natuurlijk niemand. 

 

Maar of het nu heel slim is om je telefoon in je bed op te laden, daar zijn de meningen over verdeeld. Het beste is natuurlijk om dit niet te doen. Vooral ook wanneer je midden in de nacht wakker wordt je sneller naar jouw telefoon pakt om te kijken. En dan heb je een fel licht in je gezicht, en dat is natuurlijk niet heel fijn als je daarna weer verder wilt gaan slapen. Een klein beetje verder weg leggen is misschien wel beter, dan pak je hem ook minder snel. En gaat je wekker dan zit je al overeind en dat is al een stapje dichter bij het uit bed gaan utieraard.