Home Gadgets De beste iPhone 11 houders

De beste iPhone 11 houders

0
De beste iPhone 11 houders

Zodra je een iPhone 11 hebt aangeschaft zul je deze zo vaak mogelijk willen gebruiken, bijvoorbeeld als medium voor je navigatie in de auto. Via de kaartenapplicatie van Apple of Google kun je in de auto eenvoudig je route bepalen en volgen, gewoon handsfree. Daarvoor heb je wel een goede telefoonhouder nodig, waar je je telefoon in klemt of hangt tijdens het rijden. Je kunt je telefoon zo met enkele handelingen instellen of geheel handsfree bellen en navigeren. Goede iPhone 11 houders maken het gebruik van je iPhone 11 in je auto veilig en gemakkelijk. Als je vaak in de auto zit en je nieuwe iPhone 11 hiervoor wilt gebruiken, is het zeker aan te raden een keuze te maken uit een aantal goede iPhone 11 houders.

Waar moeten iPhone 11 houders aan voldoen?

Hoe weet je nu dat een iPhone 11 houder de juiste is? Een telefoonhouder voor in de auto moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo wil je dat de houder je telefoon stevig vastklemt, zodat je smartphone niet uit de houder valt als je deze bedient tijdens het rijden. Daarnaast moet je de houder zelf op een goede locatie in je auto vast kunnen maken. De meeste iPhone 11 houders zijn vast te klemmen door ze bijvoorbeeld in de opening van je cd-speler te klemmen, op je ventilatierooster of elders op je dashboard. Er zijn ook houders die je met een zuignap op je voorruit bevestigt. Bij dit soort houders hoef je niet op zoek naar een plaats op je dashboard om je houder op te bevestigen. Ten slotte is het belangrijk dat jouw telefoon in de houder past. Als je een houder zoekt voor je iPhone 11 kies je er dus één uit voor dat type. De meeste houders zijn zo in te stellen dat het scherm duidelijk zichtbaar is. Bovendien is er vaak een opening voor de laadkabel, waardoor je je telefoon tijdens het rijden op kunt laden. Je hebt dan wel een oplaadpunt nodig in je auto. Deze creëer je het eenvoudigst door in je sigarettenontsteker een daarvoor bestemd oplaadpunt aan te brengen. Voor enkele tientjes heb je vervolgens een iPhone 11 houder in huis, waarmee je veilig de weg op kunt.

Tips voor bevestiging

Als je een telefoonhouder met zuignap koopt zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je telefoonhouder echt goed te laten zitten. Niets is immers zo vervelend als een telefoonhouder die tijdens het rijden van je ruit afvalt. Zo’n situatie kan zelfs voor onveilig rijden zorgen. Bevestig je telefoonhoesje op een schone ruit, eventueel ontvet met alcohol. Adem op de zuignap en bevestig deze daarna direct. Daarbij zorg je voor een vacuüm tussen de zuignap en de ruit. Je telefoonhouder zal daarna goed vastzitten aan je ruit en is klaar voor gebruik. Een houder met klem zet je zelf eenvoudig vast op een stevig, het liefst niet te bewegen deel van je dashboard.