Home Featured Voor een auto huren Den Haag heb je geen autohuur abonnement nodig

Voor een auto huren Den Haag heb je geen autohuur abonnement nodig

0
Voor een auto huren Den Haag heb je geen autohuur abonnement nodig

Wanneer je een afspraak hebt in Den Haag zelf dan kun je deze prima met het openbaar vervoer redden. Je kunt, als het mooi weer is, zelfs lopen vanaf het station. Maar wat nu als je een afspraak net buiten Den Haag hebt? Dan kun je natuurlijk het openbaar vervoer uitpluizen voor de beste manier om daar te komen. Maar veel gemakkelijker is een auto huren Den Haag. Je hoeft dan niet te wachten op de tram of de bus. Je bepaalt dan zelf je route en kunt rustig de tijd nemen. Je hoeft voor een auto huren Den Haag geen autohuur abonnement af te sluiten, maar het kan wel verstandig zijn om dat wel te doen. Het kan namelijk flink schelen in de kosten.

Een auto huren Den Haag op regelmatige basis

Ga je met enige regelmaat een auto huren Den Haag of in één van de andere steden in Nederland, dan kan het heel verstandig zijn om een autohuur abonnement af te sluiten. Met een abonnement voor maar € 10,00 per maand heb je die kosten er, met het regelmatig auto huren Den Haag, zo uit. Maak je heel veel gebruik van de deelauto? Neem dan een abonnement van € 25,00 per maand. Je betaalt dan een stuk minder per uur en per kilometer. Die abonnementskosten verdienen zichzelf snel weer terug.

Een auto huren voor wat voor reden dan ook

Staat jouw auto in de garage en heb je toch een auto nodig? Dan kun je via de app een auto huren voor een dag of langer. Je kunt dit helemaal zelf regelen in de app. Ook als je partner jullie auto nodig heeft en jij (onverwacht) ook een auto nodig hebt kun je terecht bij de deelauto's van Greenwheels. Wil je een auto huren omdat je zelf geen auto meer hebt? Dat kan allemaal. De enige vereisten zijn een geldig rijbewijs en het downloaden van de app op je smartphone.

Waar moet ik de sleutel halen?

Wanneer je de auto hebt gereserveerd via de Greenwheels-app, dan heb je de sleutel al in je hand. Met de app kun je de auto openen. In het dashboardkastje vind je de boardcomputer. Na het intoetsen van je persoonlijke pincode kun je uit deze boardcomputer de autosleutel halen. Ben je weer terug en heb je de auto geparkeerd op de speciaal gereserveerde parkeerplek? Dan stop je de sleutel weer in de boardcomputer en sluit je de auto weer af met de app. Hoe handig is dat?