Home Welkom op het blog van Sander!

Welkom op het blog van Sander!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Vanuit mijn grote passie voor zowel het lezen als het schrijven van blogs ben ik er uiteindelijk zelf één begonnen. Het beginnen van een blog is erg makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel inspiratie kunnen opdoen. Ik ben een groot liefhebber van blogs en het is één van mijn grootste hobby. Een blog is een podium voor je eigen ideeën waar je heel gemakkelijk je passie kunt delen met jouw community. Ik vind niks lekkerder dan het lezen van een blogpost. Met blogs kun je je gedachten op een rijtje zetten en voor mij werkt het ontzettend ontspannend. Over het algemeen zijn het relatief korte stukken tekst waar je gemakkelijk doorheen leest. Ik houd ook vooral van blogs die een informatieve insteek hebben. Naast dat het voor mij een stukje afleiding en ontspanning is, steek ik er ook wat van op. Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van blogs. Met die ervaring probeer ik nu mijn community zowel te informeren als te inspireren. Ik heb mijn blog onderverdeeld in de categorieën Lifestyle en Wonen.

Verspreiden van verhalen

De behoefte van de mens om verhalen te vertellen en met elkaar te communiceren is al van alle tijden. Vroeger werd er voor de boekdrukkunst al gebruik gemaakt van rotsschilderingen. Echter was het lastig om de verhalen rond te laten reizen over de hele wereld. Dat was eerst alleen mondeling mogelijk, later ook via de boekdrukkunst. Maar deze tijd beschikken we over het internet. Ik ben van mening dat de kracht van het internet en de bijbehorende technologie nog vaak wordt onderschat. Het is een ontzettend krachtig middel dat bijna voor iedereen toegankelijk is. Internet heeft ontzettend veel deuren geopend. Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk je verhalen delen met mensen aan de andere kant van de wereld. Zelf gebruik ik het internet elke dag en ik zou niet meer zonder kunnen.

sandersblog

Het begin

Ik ben begonnen met schrijven op een blog van iemand anders. Maar ik merkte al gauw dat ik het veel te leuk vond om het voor iemand anders te doen. Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om je eigen plek op internet te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is je laptop erbij te pakken, een domeinnaam te reserveren en je kunt beginnen met schrijven. Zo eenvoudig is ook Sandersblog geboren. Sandersblog is het platform voor informatieve en amuserende artikelen omtrent lifestyle, wonen en gadgets. Elke dag ben ik met veel passie en liefde bezig met het schrijven en het onderhouden van mijn blogs.

sandersblog

Community

Het creëren en het onderhouden van je eigen community is van groot belang voor je eigen blog. Het is belangrijk om aan de wensen van je doelgroep te voldoen. Het is de kunst om je content te laten aansluiten bij je publiek. Het onderhouden van een blog is een proces. Het is iets waar je nooit mee klaar bent. Er is altijd wel een mogelijkheid om je blog te verbeteren of je content te optimaliseren. Daarbij is de feedback van je lezers een enorm belangrijk meetinstrument. Het is ontzettend gaaf om positieve reacties te ontvangen vanuit jouw community. Overigens is mijn community één van mijn grootste drijfveren. Ik krijg enorm veel motivatie en inspiratie uit de reacties van mijn lezers. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag weer met volledige passie en liefde bezig ben met het schrijven van teksten.

Contact

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren en te inspireren. Uit jullie reacties put ik weer nieuwe energie en motivatie om door te gaan. Bovendien ben ik van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Daarom vraag ik regelmatig graag naar feedback van de community. Op die manier probeer ik mijn blog en mijn schrijfkunsten verder te ontwikkelen. Meestal wordt het ook pas na het plaatsen van een blog interessant. Dan komen lezers met bijvoorbeeld vragen, opmerkingen, suggesties of met iets anders. Ik sta overigens open voor alle berichten die je wilt sturen. Je kunt heel makkelijk het formulier op de contactpagina invullen. Daar probeer ik dan zo snel mogelijk op te reageren. Dus voel je vrij om mij een bericht te sturen. Het maakt me niet uit waar je het over wilt hebben. Ik kijk uit naar ons gesprek!