Home Reizen Op pad in eigen land

Op pad in eigen land

0
Op pad in eigen land

Heb je het niet zo op vliegen of ga je in deze tijd liever niet naar het buitenland, maar wil je er toch wel een dag of een paar dagen op uit? Dan raad ik je aan om eens te kijken wat Nederland allemaal te bieden heeft. Er zijn genoeg mogelijkheden om een dagje of een paar dagen lekker op pad te gaan. Het maakt dan in principe niet uit of het regent of dat het stralend mooi weer is. In Nederland is altijd wel iets te beleven. Toch zullen er ook vast en zeker een aantal dingen zijn die je van te voren nog niet had bedacht om te doen. Kijk eens rond op het internet of bij bijvoorbeeld een site als Voordeeluitjes.nl zij hebben een groot aanbod met allerlei uitjes door heel Nederland. Één ding is zeker, je hoeft je absoluut niet te vervelen deze zomer. Benieuwd wat je allemaal kunt doen?

Actief en spanning

Ben je het type dat graag een actieve vakantie heeft met ook nog wat spanning? Dan zijn er door heel Nederland enorm veel pretparken waarin je terecht kunt. Vaak zit aan het pretpark nog een vakantiepark vast zodat je niet meer naar huis hoeft na een dagje in de achtbaan. Je kunt gelijk kijken wat er elders in de regio te doen is. Vaak is er wel ergens een klimbos, een strand met activiteiten of een mooie stad om te bezoeken in de buurt. Wil je iets minder spanning, maar kun je niet zo goed stil zitten. Dan zijn er in Nederland duizenden schitterende wandelpaden die je kunt trotseren. Ook een wandeling over het strand of in de duinen zorgt ervoor dat je een paar dagen actief kunt ontspannen. 

Lekker relaxen

Ben jij meer het type dat lekker een paar dagen wilt relaxen? Ook dan is er genoeg in Nederland te doen. Er zijn genoeg parken waar je de kinderen naar de speeltuin of de kidsclub kunt sturen en je zelf lekker een krantje voor de stacaravan kan lezen. Heb je nog geen kinderen en wil je deze drukte ook niet? Dan zijn er genoeg mogelijkheden in Nederland met zogeheten adult-only zones of vakantieparken. Hier mogen, zoals de naam al zegt, alleen volwassenen komen en je zult hier heerlijk kunnen relaxen. Is het mooi weer en je hebt slechts een dagje vrij? Dan kun je één van de vele plassen, stranden of terassen bezoeken. Genoeg mogelijkheden, wat ga jij deze zomer doen?