Home Algemeen Genieten van lekkere zomerse drankjes

Genieten van lekkere zomerse drankjes

0
Genieten van lekkere zomerse drankjes

In de zomer genieten we overal net iets meer van. Waar we in de zomer van genieten, doen we in de winter niet. Maar ook andersom. Want waar we in de winter van genieten. Doen we juist in de zomer niet. Momenteel schijnt de zon al een flink aantal dagen hoog aan de lucht en kunnen we vol genieten van tropische temperaturen . Dan kunnen we natuurlijk wel wat meer genieten van bepaalde dingen. Welke dingen, daar gaan we het even over hebben.

Een zwembadje in de tuin

Hier zijn we momenteel niet uit te slaan natuurlijk. We vinden het heerlijk in het koude water. En misschien voelt het wel fris als we erin zitten, maar daar bijten we dan maar even doorheen. Want zodra we eruit komen hebben we het allemaal weer erg warm. Dan willen we er het liefst weer zo snel mogelijk in. En hoe perfect kunnen we het maken als we daar lekker in het zwembadje zitten, een muziekje op de achtergrond hebben en dan ook nog een lekker drankje bij de hand hebben en misschien ook wel een lekker ijsje. Helemaal top natuurlijk op dat moment. 

Een lekkere cocktail bij de hand

Het komt misschien door de warmere temperaturen en de langere dagen. Maar zelf kan ik meer genieten van een lekker drankje. En dan wel een lekkere zomerse cocktail, want dat past bij het weer uiteraard. Of dit nu een cocktail gemaakt van wodka of van likeur 43, het smaakt allemaal net zo goed en zomers wanneer we dit combineren met lekker vers fruit. En misschien hou jij het liever simpel en is een lekker wijntje of biertje al helemaal voldoende om de dag door te komen. Of ja, dag door komen, om in de avond van te genieten. We beginnen natuurlijk niet al om tien uur in de ochtend. 

 

Een ijsje in de hand hoort erbij

Wanneer het zo warm is hoort een ijsje er natuurlijk bij. Je kan ze gewoon kopen in de supermarkt wat makkelijk is natuurlijk. Maar je kan er ook voor kiezen om ze zelf te maken. Een ijsje in de smaak van bijvoorbeeld jouw favoriete cocktail of misschien wel een heerlijk fris fruit ijsje die je zelf in de blender hebt gemixt. Ideaal en makkelijk. Want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een ijsje te maken. Je hebt alleen de vormpjes, stokjes en een vriezer nodig om dit te maken en je kan er helemaal tegenaan.