trenchcoat-dames
Blog

Trenchcoat voor dames, de perfecte jas voor het voorjaar

De winter ligt alweer een tijdje achter ons en we hebben inmiddels ook al mogen genieten van een paar warme dagen. Toch is er weer kouder weer op komst. In het voorjaar in de maanden maart, april en mei is het weer onvoorspelbaar. Er kunnen flink wat koude dagen bij zitten maar ook juist wat warme dagen. Om voor dit seizoen tal verschillende jassen aan te schaffen is natuurlijk een beetje teveel van het goede maar wat is nou een perfecte jas voor het voorjaar? De trenchcoat voor dames natuurlijk! In dit blog lees je alles over dit veelzijdige mode item.

De trenchcoat voor dames – elegant en stijlvol

De trenchcoat voor dames is een mode item die jouw kledingkast eigenlijk niet mag missen. In de modewereld wordt het ook wel gewoon als een echte klassieker. Een trenchcoat is een tussenjas en perfect voor wanneer de temperaturen nogal flink aan het schommelen zijn. De jas is meestal van een dun toch winddichte stof en is wat langer dan de algemene jas. Deze jas houdt de wat frissere wind prima tegen maar ook met de wat warme dagen is het met deze jas aan nog steeds prima uit te houden. En daarnaast altijd goed te combineren met je outfit.

Mix & match

Want of je nu voor de casual look gaat of toch voor een nettere outfit, de trenchcoat voor dames kan altijd! Door de lente is het op het eerste gezicht een prima jas voor de nettere look. Hij is wat langer waardoor deze jas voor over je heupen valt. Daarnaast is een trenchcoat bijna altijd voorzien van een ceintuur. Een ceintuur is een riem in je taille die er voor zorgt dat de jas voor naar je lichaam vormt en je vrouwelijke rondingen mooi laat uitkomen. Ook de stof ziet er zeer zacht en net uit waardoor dit zeker een geliefd item is voor bijvoorbeeld op het werk. Toch zien we de trenchcoat ook steeds meer in de casual stijl terugkomen. De jas kan namelijk ook een heel stoer uiterlijk hebben en staat erg leuk met een hoodie of een paar goede sneakers. Kortom, deze jas past eigenlijk overal bij en mag volgens ons gewoon niet missen in je kledingkast.

De trenchcoat voor dames is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Van zwart tot wit tot legergroen tot marineblauw met een bies. Voor iedere stijl een geschikte jas!

Geef een reactie